Politie Limburg-Noord

4 onopgeloste misdrijven in De Gouden Tip

Datum: 24-05-2004 Tijd bericht: 16:35 Plaats: VENLO / MAASTRICHT

In de uitzending van dinsdag 25 mei roept de Limburgse politie de hulp van de kijkers in bij het oplossen van vier misdrijven.

Zaak 1: Als in Sittard een man 's avonds laat naar huis loopt, staat er ineens een man bij hem die hem bedreigt met een betonschaar. Hij wordt zo gedwongen geld af te geven en een aantal keren te pinnen. Hierbij is de onbekende man door een bewakingscamera geregistreerd.

Zaak 2: Hierin worden een aantal bewakingsbeelden getoond van iemand die pinde met een gestolen pinpas in Roermond en een man en vrouw die een grote hoeveelheid lingerie wegnamen uit een winkel. Ook wordt een foto van een klok getoond die gevonden is.

Zaak 3: Als een 17-jarig meisje met haar kleine broertje bij de vijver tegenover het zwembad De Roerdomp in Roermond wandelt, ziet ze een man die met zijn geslachtsdeel speelt. Dan betast hij het meisje plotseling, waarna hij er snel vandoor gaat. In de uitzending wordt het signalement van de dader gegeven.

Zaak 4: Twee personeelsleden van sportcomplex "Glanerbrook" in Geleen willen 's nachts naar huis gaan, als ze buiten ineens door 5 mannen gewelddadig worden overmeesterd. De daders willen naar binnen en proberen de kluis te openen. Deze zaak is gereconstrueerd in de uitzending.

Het programma wordt op dinsdag 25 mei uitgezonden op L1 televisie om 17:07 uur. Daarna zijn er herhalingen om 7 over het volle uur, t/m 00:07 uur. Woensdag 26 mei is het programma in de dagcaroussel te zien tussen 09:00 en 17:00 uur. Zaterdag 29 mei wordt het programma nog één keer herhaald om 22:00 uur .