Politie Amsterdam-Amstelland

Messentrekker is erbij
25-5-2004. Maandagochtend werd een 35-jarige Amsterdammer gearresteerd die op het Buikslotermeerplein met een mes had lopen zwaaien. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn.
Straatrover door omstander ingerekend
25-5-2004. Een alerte getuige arresteerde maandagmiddag een 18-jarige jongen die kort daarvoor in de binnenstad een vrouw van haar tas had beroofd. De Amsterdammer bedacht zich geen moment en zette de achtervolging in. Een andere getuige alarmeerde de politie. Die was snel ter plaatse en nam de jeugdige straatrover over. Man neergestoken: dader gearresteerd
25-5-2004. Vannacht is in een café op Hofgeest een man gearresteerd die na een woordenwisseling iemand had neergestoken. Het slachtoffer stond met zijn auto voor een café te wachten op een vrouw toen de verdachte bij hem in de auto stapte. Toen hij de man verzocht uit te stappen, ontstond een handgemeen, waarbij het slachtoffer gestoken werd.
Straatrovers achterhaald
25-5-2004. Maandagmiddag arresteerden agenten in Amsterdam-West twee jonge mannen (20 en 24 jaar) die in de Comeniusstraat een vrouw van haar mobiele telefoon hadden beroofd. De daders werden op aanwijzing van getuigen achterhaald.
Wateroverlast door wietplantage
25-5-2004. Een 59-jarige bewoner van de Diamantbuurt werd maandagavond gearresteerd nadat bij hem een wietplantage was aangetroffen. De politie kwam de binnentuin op het spoor na klachten over wateroverlast. In totaal werden er 300 planten aangetroffen.