Rijn en Venen

Utrecht 25-05-2004 - Nieuwsberichten Rijn en Venen

Autobestuurder ontsnapt

WOERDEN Op de Spoorlaan wilde de politie maandag rond 21. 45 uur een auto controleren. Het voertuig viel op vanwege enkele levensgevaarlijke verkeersgedragingen in de wijk. Een korte achtervolging eindigde op de Monseigneur Nolenslaan. Daar stapten drie nog onbekende personen uit de auto en namen de benen. Agenten renden achter het drietal aan, maar de afstand was helaas al te groot om hen in te halen.

Winkeldief opgepakt

MIJDRECHT Een 33-jarige inwoner van Wilnis is maandag rond 16.00 uur staande gehouden door personeel van een winkel aan de Passage. De man had schoenen meegenomen zonder te betalen. In het politiebureau bleek dat de verdachte meerdere kledingstukken bij zich had. Onderzoek van een agent wees uit dat hij deze uit twee andere winkels had weggehaald, eveneens zonder te betalen.

Gewonden door aanrijding

WOERDEN Een 20-jarige fietser uit Woerden en een 46-jarige bromfietsster uit Papekop zijn gewond geraakt, nadat zij op de Waardsebaan met elkaar in botsing kwamen. Beide bestuurders reden richting de Parklaan. De fietser sloeg linksaf. Op dat moment werd hij ingehaald door de bromfietsster, waarop een aanrijding volgde. De bestuurster kwam in de sloot terecht. De fietser verklaarde even buiten bewustzijn te zijn geraakt en klaagde over pijn in zijn rug. De vrouw had hevige pijn in de rug.