AutoRai

25-5-2004

BMW start samenwerking met Business Class Chauffeursdiensten.

Met de aflevering van een BMW 5-serie en een BMW 7-serie is de samenwerking tussen BMW Group Nederland en Business Class Chauffeursdiensten van start gegaan.

In 1995 heeft Lucien Jongen zijn bedrijf Business Class Chauffeursdiensten in Breda opgericht. Met een team chauffeurs speelde de jonge onderneming in op de behoefte om op afroep beschikbare chauffeurs aan te bieden. De behoefte aan deze dienstverlening bleek groter dan verwacht, zowel in het bedrijfsleven als bij overheden. Business Class Chauffeursdiensten maakte een periode van aanhoudende groei door waarin een netwerk met landelijke dekking is ontstaan. Na Breda werden vestigingen in Haarlem, Nijmegen en Leeuwarden geopend.

In principe zorgen wij voor chauffeurs, als onze opdrachtgevers de voorkeur geven aan werken achterin boven zelf rijden. Binnen onze klantenkring komt het echter steeds vaker voor dat er behoefte is aan een extra auto, een auto op locatie of een auto voor buitenlandse relaties. Dan willen wij tenminste de kwaliteit bieden waar onze klanten aan gewend zijn, liever doen we er nog een schepje bovenop. Vandaar dat we het snel eens werden met BMW, vertelt Jiddo Visser, vestigingsmanager van Business Class Chauffeursdiensten in Haarlem.

BMW Group Nederland is enthousiast over dit initiatief van Business Class Chauffeursdiensten. De klantenkringen overlappen elkaar immers voor een groot deel. Vandaar dat BMW nu overweegt de dienstverlening van Business Class Chauffeursdiensten op te nemen in het Privilege Programma. Dat is een exclusief programma voor loyale BMW rijders, waarbinnen klanten kunnen kiezen uit evenementen en services die niet voor iedereen zijn weggelegd.