Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Yourzine preferred supplier Unique, Start en Secretary Plus

Zaltbommel, 25 mei 2004 - Yourzine heeft een mantelovereenkomst gesloten met Unique, Start en Secretary Plus, onderdeel van United Services Group (USG). De overeenkomst beslaat een licentiecontract waarbij alle onderdelen binnen deze organisatie gebruik kunnen maken van de Yourzine marketingapplicatie. Yourzine biedt oplossingen op het gebied van e-mail marketing, sms marketing en online onderzoek. De overeenkomst is voor een periode van twee jaar afgesloten. Yourzine is een onderdeel van het internetbedrijf LECTRIC uit Zaltbommel: www.lectric.nl

Preferred supplier
Yourzine treedt op als preffered supplier voor de uitzendorganisaties Unique, Start en Secretary Plus die naast de Nederlandse vestigingen ook gevestigd zijn in onder meer België, Duitsland, Spanje en Italië. Deze organisaties zetten de Yourzine-oplossing inmiddels in op het gebied van e-mailmarketing.

Unique
Voor Unique Nederland verzorgt Yourzine e-mailings voor diverse doelgroepen: één voor haar opdrachtgevers en één voor haar uitzend- en detacheringskrachten. Daarnaast is er een speciale doelgroep bestaande uit vakantiewerkers (met name scholieren) die vanuit het Yourzine platform op de hoogte worden gehouden. Unique biedt alle vormen van flexibele arbeid. Unique richt zich primair op de beroepsgroep kantoorpersoneel op MBO en HBO opleidingsniveau en streeft ernaar de belangrijkste partner te zijn voor het midden- en kleinbedrijf (MKB).

Secretary Plus
Secretary Plus verzendt een tweetal nieuwsbrieven: één naar haar detacheringkrachten en één naar haar personeel dat werkzaam is op de vestigingen van Secretary Plus. Secretary Plus is gespecialiseerd in het plaatsen, begeleiden en opleiden van secretaressen op ieder niveau. Het printmagazine is sinds februari 2004 vervangen door de e-zine oplossing van Yourzine.

Start
Start is met de eerste e-zine in maart 2004 van start gegaan. Start richt zich met name op haar opdrachtgevers in het midden- en kleinbedrijf. Daarbij zal Start de e-zine gesegmenteerd inzetten. Gericht op specifieke branches zoals transport, horeca en callcenters en de e-nieuwsbrief zal regionaal georiënteerd worden ingezet

Over United Services Group
Naast Unique, Start en Secretary Plus zijn onder meer de volgende organisaties onderdeel van United Services Group: Technicum (detachering & uitzending), United Capacity, United Technical Solutions en United ICT Solutions (werving & selectie, detachering en projectmatige activiteiten voor vakspecialisten), Luzac College en InterCollege (opleidingen) en Telecom Direct en Call-IT (customer contact-centers).

Over Yourzine
Sinds 2001 faciliteert Yourzine organisaties op het gebied van e-mail marketing, sms-marketing en online enquêtes. Kern van Yourzine is het uiterst gebruiksvriendelijke applicatie waarmee organisaties zelfstandig uiteenlopende doelgroepen kunnen benaderen. Daarnaast adviseren wij graag om een succesvolle en effectieve invulling te geven bij de inzet van de nieuwe marketingmogelijkheden.

Yourzine is actief in zowel de profit als non-profit sector en wordt ingezet door onder meer: de Bijenkorf, Martinair, Praxis, CZ Actief in Gezondheid, Unique Uitzendbureau, Kijkshop.nl, Hogeschool van Utrecht, Renault, Gemeente Den Haag, BelCompany, Univé Verzekeringen, LeadsPR, Schouten & Nelissen, Nissan, OAD en Livera.

Verdere informatie (