Gemeente Cranendonck


26 mei 2004

Let op: dit bericht is gewijzigd t.o.v. de vorige plaatsing!

Uitgifte appartementen in gebouw De Baronie in Maarheeze

In het centrum van Maarheeze, op de hoek van de Stationsstraat en de Jhr. Mr. Smits van Oyenlaan, ontwikkelt In-Vesta Planontwikkeling B.V. in nauwe samenwerking met de gemeente Cranendonck het appartementengebouw De Baronie. Het gebouw bestaat uit 15 appartementen waaronder twee penthouses. Op de begane grond zal een supermarkt worden gevestigd. Onder het gebouw wordt exclusief voor de bewoners een parkeerkelder gerealiseerd. Er komen verschillende typen appartementen, in grootte variërend van 95 tot ruim 150 m² voor de penthouses. Alle typen zijn ook geschikt voor senioren.

Informatie
Informatie over de appartementen en de verkoopvoorwaarden is verkrijgbaar bij Van Santvoort & Van Santvoort Makelaars B.V., Kromme Steenweg 4, 5707 CC Helmond, telefoonnummer 0492 52 55 52. Informatie over de uitgifte kunt u krijgen bij de publieksbalie van de gemeente Cranendonck. Hier zijn ook inschrijfformulieren verkrijgbaar.

Inschrijven
De appartementen worden uitgegeven volgens de inschrijvingsprocedure voor bouwgrond en projectwoningen in de Gemeente Cranendonck. Voor tien appartementen hebben senioren voorrang, voor de overige vijf appartementen is de inschrijving vrij. Op grond van de procedure kan iedereen zich één keer inschrijven per uitgifte, mits wordt voldaan aan de criteria.

Uitgifte 1: tien appartementen voor senioren:

- de inschrijver moet op 26 mei 2004 minimaal 55 jaar oud zijn;

Uitgifte 2: vijf appartementen voor vrije inschrijving:
- de inschrijver moet op 26 mei 2004 minimaal 18 jaar oud zijn.

Voor beide inschrijvingen geldt:

- bij gehuwden, geregistreerde partners en samenwonenden kan de oudste als enige inschrijven;

- de inschrijver gaat zelf vijf jaar in de woning wonen en is bij doorverkoop verplicht de door de gemeente opgelegde boeteclausules in de koopovereenkomst op te nemen;

- bij inschrijving moet een geldig paspoort of ander legitimatiebewijs worden overlegd of een kopie hiervan;

- personen die de laatste vijf jaar een projectwoning of bouwkavel van of via de gemeente hebben gekocht komen niet voor inschrijving in aanmerking.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt 45,38, over te maken op banknummer 2850.01.531 van de BNG t.n.v. gemeente Cranendonck, onder vermelding van loting De Baronie en de naam van de inschrijver. Contant betalen aan de publieksbalie van het gemeentehuis is ook mogelijk (geen pin). Als senioren zich opgeven voor beide inschrijvingen, is tweemaal inschrijfgeld verschuldigd. Het inschrijfgeld moet uiterlijk op woensdag 23 juni 2004 zijn ontvangen.

Inschrijftermijn
U kunt zich tot en met woensdag 23 juni 2004 inschrijven aan de balie van het gemeentehuis of er voor zorgen dat op 23 juni 2004 een volledig ingevuld inschrijfformulier door de gemeente Cranendonck is ontvangen. Elke inschrijver ontvangt van de gemeente een kopie van het inschrijfformulier met daarop de datum van ontvangst, een paraaf en een stempel van de gemeente.

Loting
De appartementen worden via loting toegewezen. Voorwaarden om mee te mogen doen aan de loting zijn dat gegadigden voldoen aan de criteria, tijdig zijn ingeschreven en dat het inschrijfgeld tijdig is ontvangen. De loting vindt plaats op donderdag 24 juni 2004 om 19.00 uur door notaris mr. Th.H.J.M. op de Laak in de Smeltkroes te Maarheeze. Op volgorde van loting krijgen de gegadigden de gelegenheid een optie te nemen op een appartement. U dient daarom persoonlijk aanwezig te zijn bij de loting om uw keus kenbaar te maken. Na de loting wordt de geldigheid van de inschrijving van de kandidaten die zijn ingeloot nogmaals gecontroleerd. Binnen een aangegeven termijn moet de optie worden bevestigd met een koopovereenkomst, anders wordt het appartement aan de volgende gegadigde aangeboden.
---