TomTom Traffic nu beschikbaar voor TomTom Navigator 3

Real-time verkeersinformatie voor TomTom Navigator

Amsterdam, 25 mei 2004 - TomTom Traffic, de real-time verkeersinformatiedienst voor TomTom Navigator 3, is nu beschikbaar voor klanten in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië. Deze add-on kan gedownload worden van de website www.tomtom.com. Gebruikers van TomTom Navigator 3 voor Pocket PC die zich voor 1 september 2004 registreren voor de Traffic-dienst, kunnen deze drie maanden lang kosteloos uitproberen (excl. GPRS-verbindingskosten).

TomTom Traffic voorziet bestuurders van live, real-time verkeersinformatie en geeft een duidelijk overzicht van alle files of verkeersincidenten voor de opgegeven route. Ook wordt aangegeven hoe ernstig een incident is en hoe ver deze nog verwijderd is. Dit maakt het voor bestuurders gemakkelijker om de beste route te kiezen en files te vermijden.

Indien gewenst, kan de TomTom Traffic add-on automatisch de route herberekenen, zodat de bestuurder er zelf voor kan kiezen om een nieuwe route te volgen of om te wachten tot eventuele opstoppingen zijn opgelost.

De prijs voor TomTom Traffic bedraagt ¤49 per jaar of ¤9,95 per maand (excl. de kosten voor de GPRS-verbinding). Meer informatie en installatie-instructies zijn te vinden op www.tomtom.com.

Over TomTom
TomTom is wereldwijd leverancier van producten voor handheld computers. TomTom biedt mobiele gebruikers een brede reeks aan reizen gerelateerde software, waaronder persoonlijke navigatiesystemen, reisgidsen en woordenboeken. TomTom BV (voorheen Palmtop Software) is in 1991 opgericht in Nederland en heeft vestigingen in Amsterdam, Londen en Boston. De producten van het bedrijf worden verkocht via een distributienet van detailhandelaren in meer dan 15 landen. TomTom is door Intermediair verkozen tot meest innovatieve ICT-bedrijf van 2003. Meer informatie over het bedrijf is te vinden op www.tomtom.com.



Ingezonden persbericht