WEBADS INTERACTIVE

Online samenwerking ID&T en WebAds

PERSBERICHT
Amsterdam 25 mei 2004

Online samenwerking ID&T en WebAds

WebAds heeft de website van ID&T, marktleider in de dance-industrie in Nederland, aan haar advertentienetwerk toegevoegd. ID&T bereikt met de organisatie van events als Sensation en NJOY en met een eigen radiostation, een magazine en een website, een grote groep jongvolwassenen. Met de toevoeging van ID-T.com vergroot en verbreedt WebAds haar bereik onder deze groep aanzienlijk. De website vormt dan ook een passende aanvulling op het gehele netwerk van WebAds.

'Met de komst van de website van ID&T in het Jongeren segment, zijn we nog beter in staat een commercieel interessante en ook grote groep jongeren te bereiken. Het merk ID&T staat o.a. voor exclusiviteit en kwaliteit. De aanwinst van deze site past dan ook goed in de strategie van WebAds; wij richten ons op kwalitatief hoogwaardige sites, behorend tot de top van de markt', aldus Tjeerd Kooij, Managing Partner van WebAds.

Naast de online advertentie-exploitatie, zal WebAds ID&T ondersteunen op technisch vlak en strategisch advies geven over de commerciële mogelijkheden van de website.

Behalve de website van ID&T heeft WebAds onlangs ook ATP.nl, IENS.nl, F1Racing.nl, Filmladder.nl en Managementsite.net aan haar portfolio toegevoegd.

WebAds, partner in interactive advertising
WebAds Interactive Advertising B.V. is een Nederlands advertentienetwerk dat zich primair richt op het plaatsen van advertenties op internet. Inmiddels heeft WebAds een netwerk van meer dan zeventig websites waarmee meer dan zeven miljoen mensen bereikt worden. Dankzij de beproefde formule van kennis, techniek en een breed netwerk van goed bezochte sites, heeft WebAds dé tools in handen om online reclamedoelstellingen te realiseren.
Sinds 1997 heeft WebAds een groot aantal websites aan zich gebonden zoals IEX.nl, Telegraaf.nl, Vrouwonline en ZDNet. WebAds werkt ook voor grote mediabureaus als mOne Worldwide, OMD en Kobalt en adverteerders als Beiersdorf, Heineken en Microsoft.

EINDE PERSBERICHT