Politie Noord- en Oost Gelderland


. Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

. District IJsselstreek


Nadere informatie:


Politievoorlichter Bert Top

055 - 548 60 58


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


25 mei 2004


WICHMOND - Lichtgewonde door aanrijding


Bij een aanrijding tussen een personenauto en een vrachtwagen viel maandagmiddag op de kruising Broekweg/Den Elterweg een lichtgewonde. Een 57-jarige automobilist uit Ulft reed rond 16.15 uur over Den Elterweg in de richting van Zutphen. De man kwam door nog onbekende oorzaak op de linker weghelft van de rijbaan terecht. Een 45-jarige vrachtwagenchauffeur uit Loenen kwam de personenauto tegemoet en week zo veel mogelijk uit naar rechts. De achterzijde van de vrachtwagen werd toch nog geraakt door de personenauto. Bij de uitwijkpoging van de vrachtwagenchauffeur kwam hij in de berm terecht, gleed de dijk af waarbij de vrachtauto kantelde. Beide voertuigen liepen flinke schade op. De automobilist voelde zich na de aanrijding niet helemaal goed en laat zich op advies van het ambulancepersoneel door een arts onderzoeken. De 39-jarige bijrijder van de vrachtwagenchauffeur liep een gekneusde schouder op.


ZUTPHEN - Motorrijder gewond door aanrijding


Een 24-jarige motorrijder uit Warnsveld raakte maandagavond op de Mozartstraat lichtgewond door aanrijding met een 25-jarige automobilist uit Zutphen. De automobilist gaf rond 19.30 uur op de kruising met de Chopinstraat geen voorrang aan de motorrijder. Bij de aanrijding liep deze schaafwonden aan een hand op. Bovendien klaagde hij over pijn aan een been en buik. Een ambulance bracht hem over naar het Spittaal waar zijn verwondingen bleken mee te vallen.


LAREN - Diefstal van kraagschroefmachines


Onbekenden hebben in het weekeinde bij het oude treinstation aan de Zutphenseweg drie kraagschroefmachines ontvreemd. Deze kraagschroefmachines zijn bestemd voor de firma Railbouw en stonden op een aanhangwagen. De dieven knipten het slot van een ketting door en namen de complete aanhanger met de machines mee. De politie stelt een onderzoek in.


Einde berichten



---- --