Eicon neemt deel aan het Nuance Partner Program

Spraaktechnologie voor zakelijke markt

Den Haag, 25 mei 2004 - Eicon Networks, toonaangevend producent van communicatieproducten voor zakelijke netwerken, neemt als Technology Partner deel aan het Nuance Partner Alliance Program. Het partnerprogramma van Nuance omvat een wereldwijd netwerk van leveranciers van interactive voice response (IVR) platforms, systeemintegrators, leveranciers van telefoniehardware en van spraakgebaseerde diensten. Deze partners leveren spraakoplossingen van wereldklasse en bestrijken een breed scala aan applicaties en branches.

Als technologiepartner van Nuance ontwerpt en levert Eicon de Diva Server V-Series productlijn aan de communicatie-industrie via distributeurs en resellers. Op basis van de krachtige hardware-architectuur van de Diva Server V-Series en de omvangrijke mogelijkheden voor multimedia-verwerking van deze kaarten kunnen bedrijven spraak- en conferentietoepassingen ontwikkelen en implementeren met betere prestaties, hogere accuratesse en minder kosten.

Dankzij deelname van Eicon aan het partnerprogramma kan Nuance spraaktechnologie van hoge kwaliteit toepassen in zijn producten voor de zakelijke markt. Voor Eicon betekent het partnership dat het bedrijf zich verder kan toeleggen op spraakoplossingen die makkelijker door bedrijven, integrators en resellers ondersteund kunnen worden.

Nuance
Grote ondernemingen en telecommunicatiebedrijven, waaronder Avon, British Airways, Expedia, Nomura Securities, OnStar, Sprint PCS, United Parcel Service, Vodafone en Wells Fargo, hebben met Nuance gewerkt om de beste resultaten te realiseren met hun investeringen in spraak. Nuance is wereldwijd marktleider op het gebied van spraakautomatisering en levert software en oplossingen aan meer dan 1000 bedrijven overal ter wereld. Nuance (Nasdaq:NUAN) is gevestigd in Menlo Park, Californië en heeft kantoren in een aantal andere landen.