WESSPOINT

Vernieuwingen bij Military Boekelo 2004

Vernieuwingen bij Military Boekelo 2004

Vooruitgang - in looppas, draf of galop - is voor de organisatie van Military Boekelo vanzelfsprekend. En omdat stilstand achteruitgang pleegt te zijn, worden voor de komende editie van dit internationale hippisch evenement een aantal dingen gewijzigd. Zo vindt er een bestuurswisseling plaats en is een nieuwe 'technical delegate' aangewezen. De Military Boekelo vindt plaats in de eerste week van oktober 2004, maar wij stellen u alvast van een en ander op de hoogte!

Bestuurswisseling

De huidige voorzitter - René Mosman - geeft het stokje straks over aan Robert Zandstra. De laatste is al enkele jaren vicevoorzitter, dus de overdracht zal voor velen niet als een schok komen. Mosman heeft aangegeven dat het tijd is voor iemand anders en hij zal tot de komende Military Boekelo 2004 de regie in handen houden, zodat Zandstra over zijn schouders kan meekijken. In de nieuw te vormen Raad van Advies zal de toekomstige ex-voorzitter overigens nog van zich laten zien.

Mark Philips komt naar Boekelo

De Britse militaryrijder Mark Philips (voor sommigen beter bekend als de ex van prinses Anne) is in 2004 de nieuwe 'technical delegate', als het ware het technisch geweten van de wedstrijd. Kloppen de tijdwaarnemingen, zijn eventuele protesten gegrond? Voorafgaand aan de match loopt hij samen met parcoursontwerpster Sue Benson het hele crosscountry traject langs. Hij houdt de wedstrijden tot in de puntjes in de gaten en een resultaat is pas geldig als Philips' handtekening eronder staat. De vorige technical delegate, Tony MacPherson, zal dit jaar wedstrijdleider zijn.
De voorbereidingen voor de 34e editie van Military Boekelo zijn dus alweer in volle gang. Voor actuele informatie, kijk op www.military-boekelo.nl.