Politie Zeeland


O-4950-2004 AANRIJDING


Op de kruising Paasdijkweg/Schapenweg in Poortvliet zijn dinsdagmorgen rond 08.00 uur een bedrijfsauto en een bromfiets met elkaar in botsing gekomen.
Een 52-jarige inwoner van de gemeente Tholen reed in zijn bedrijfsauto over de Paasdijkweg en wilde op bovengenoemde kruising rechtsaf slaan. Hierbij liet hij een 16-jarige bromfietser uit dezelfde gemeente die naast hem op het fietspad reed, niet voor gaan waarna beiden met elkaar in botsing kwamen. Er was alleen materiële schade. De bestuurder verklaarde ten tijde van het ongeval stil te staan op het fietspad.


W-4951-2004 AANRIJDING TUSSEN TWEE PERSONENAUTO'S


Op de kruising Sloeweg/Weijevlietweg in Vlissingen zijn dinsdag rond 08.30 uur twee personenauto's beschadigd bij een aanrijding.
Een 19-jarige Vlissingse automobiliste reed over de Weijevlietweg en verleende op de kruising met de Sloeweg geen voorrang aan een 22-jarige automobiliste uit Hellevoetsluis. Er raakte niemand gewond.


GRAAG ONDERSTAAND BERICHTJE PLAATSEN

DE AANGEKONDIGDE FIETSENKIJKDAG OP BUREAU VLISSINGEN DIE GEPLAND STOND OP 31 MEI AANSTAANDE GAAT NIET DOOR.
GRAAG DIT BERICHTJE OPNEMEN.


W-4952-2004 FIETSER RIJDT TEGEN PERSONENAUTO


Een 19-jarige Middelburger is dinsdagmiddag rond 12.30 uur gewond geraakt nadat hij met zijn fiets tegen een personenauto was gereden. Hij werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.
De 19-jarige fietser reed over de Oude Veerseweg in zijn woonplaats en verleende op de kruising met de Oostperkweg geen voorrang aan een personenauto met aanhangwagen, bestuurd door een 58-jarige man uit de gemeente Veere. Door de aanrijding raakte het frame van de fiets krom en had de auto schade aan de voorruit en de zijkant.





Politie Zeeland