Politie Hollands Midden

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326


Datum: 25 mei 2004

(

Schoonhoven Aanhouding na diefstal fietsen
De politie heeft op maandagmorgen, 24 mei, een 54-jarige man uit Schiedam aangehouden. De man wordt verdacht van het plegen van fietsendiefstal. Een getuige zag de verdachte met een fiets op de schouders een bedrijfspand aan de Beneluxlaan binnen gaan.Ter plaatse verklaarde de man dat hij fietsen meenam vanaf een bushalte bij het station. De politie trof zes fietsen in het pand aan en nam ze in beslag. Een fiets is inmiddels terug naar de eigenaar.

Ouderkerk aan den Ijssel/Berkenwoude/ Lasercontrole snelheid
Bergambacht/Lekkerkerk
De politie heeft op maandagmiddag, 24 mei, een lasercontrole snelheid gehouden op vier lokaties. Er werden vier processen verbaal opgemaakt. De hoogst gemeten snelheid was 77 km/u waar 60 is toegestaan.

Stolwijk Algemene verkeerscontrole
De politie heeft op maandagmiddag, 24 mei, een algemene verkeerscontrole gehouden op de Schoonhovenseweg. Er werden drie bestuurders bekeurd voor het rijden over de busbaan. Vier voertuigen met aanhangers werden gecontroleerd. Een van de bestuurders kreeg een proces verbaal vanwege loszittende lading. Naast dit verbaal werden er nog drie opgemaakt voor defecten aan de aanhanger.

Moordrecht Verkeersongeval
Op dinsdag 25 mei even voor 20.00 uur vond op het Oosteinde ter hoogte van de golfbaan een verkeersongeval plaats. Een 18-jarige bromfietser uit Gouda reed over het fietspad langs het Oosteinde in de richting van Moordrecht. Een 35-jarige automobilist uit Gouda reed vanaf een parkeerplaats en wilde de Schielandse Hogezeedijk oprijden. Bij het afslaan botste de twee tegen elkaar. De bromfietser werd met letsel aan de benen overgebracht naar het Groene Hartziekenhuis.
---



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --