3 e persbericht van dinsdag 25 mei 2004

Eindhoven 25-05-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Fietster gewond bij aanrijding

Een 23-jarige fietster uit Eindhoven is dinsdagochtend rond 10.00 uur gewond geraakt bij een aanrijding op de Genovevalaan. Ze stak de weg over op een fietsoversteekplaats en gaf daarbij geen voorrang aan een auto die werd bestuurd door een 47-jarige Eindhovenaar. De vrouw werd door de wagen geraakt. Ze is met een gebroken neus en een gebroken kaak opgenomen in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven.

Someren: Gewond bij werkzaamheden

Een 38-jarige man uit Someren is dinsdag rond 18.15 uur gewond geraakt tijdens werkzaamheden bij een bedrijf aan de Brouwer. Toen de man aan het werk was aan een elektriciteitskast in het bedrijf, ontstond er een steekvlam. Hij liep daardoor verwondingen op aan hoofd en handen. Het slachtoffer is met een traumahelikopter naar het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen gebracht. De oorzaak van de steekvlam is nog onbekend. De Arbeidsinspectie onderzoekt de zaak.

Beek en Donk: Dronken fietser rijdt tegen auto

Een dronken man van 46 jaar uit Beek en Donk is dinsdag rond 17.20 uur aangehouden op de Kapelstraat. Hij was kort daarvoor met zijn fiets tegen een hem tegemoetkomende auto gereden. Die liep daardoor een deuk in een portier op. Uit een ademanalyse op het bureau bleek dat de man een alcoholpromillage had van bijna 1,30. Hij kreeg een rijverbod van zes uur en een proces-verbaal.