Politie Zeeland


O-4954-2004 AUTOMOBILIST VEROORZAAKT ONGEVAL NA ONWELWORDING


Van een 46-jarige automobilist uit de gemeente Goes is dinsdagmorgen het rijbewijs ingevorderd nadat hij het overige verkeer in gevaar had gebracht.
De man was als gevolg van een te lage bloedsuikerspiegel, onwel geworden en daardoor de controle over zijn auto verloren.

Op de Deltaweg te Goes belandde hij op de linkerweghelft en kon een tegemoetkomende automobilist hem nog net ontwijken. Even later kwam hij in botsing met een tegemoetkomende bestelbus die in de flank werd aangereden. De 46-jarige automobilist was doorgereden maar werd kort daarna door twee andere weggebruikers tot stilstand gebracht op de vluchtstrook van de A58. De bestuurder werd ter plaatse onderzocht door ambulancepersoneel. Hierna werd de man aangehouden en zijn rijbewijs ingevorderd. De auto van de man was rondom beschadigd.


W-4955-2004 FIETSER AANGEREDEN


Op de kruising Schotelweg/Leliendaalseweg in Middelburg is dinsdagmiddag een 94-jarige Middelburger aangereden door een personenauto toen hij plotseling met zijn fiets de weg overstak. Hij werd met een hoofdwond overgebracht naar het ziekenhuis waar hij ter observatie is opgenomen.
De 94-jarige fietser stak plotseling de rijbaan van de Leliƫndaalseweg over om de Schotelweg in te rijden. Een 42-jarige automobilist uit Zelhem (Gld) kon de man niet meer ontwijken en reed de fietser aan.


Z-4956-2004 HENNEPKWEKERIJ


In een pand in de Nieuwe Kerkstraat in Sluiskil heeft de politie dinsdagmiddag een hennepkwekerij ontdekt en ontmanteld.
In het pand en in een nabijgelegen schuur werden in totaal 389 planten aangetroffen. Tevens werden een aantal zakken met daarin ongeveer 2 kg weed aangetroffen, klaar voor gebruik.
Alle hennepplanten en de zakken weed, alsmede de benodigde apparatuur, zijn in beslaggenomen. In verband hiermee zijn een 18-jarige man uit Hulst en een 45-jarige man uit de gemeente Terneuzen verhoord.





Politie Zeeland