WISSENRAET EN VAN SPAENDONCK


Gemeentelijke Platformdag Parkeren

Het Platform voor Parkeren in Nederland VEXPAN organiseert in samenwerking met de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) op woensdag 26 mei 2004 van 09.30 uur tot 16.00 uur de Gemeentelijke Platformdag Parkeren in de Jaarbeurs te Utrecht. Deze dag wordt georganiseerd door en voor gemeenten en staat in het teken van het uitwisselen van kennis en ervaring op het gebied van ontwikkelingen en trends op het gebied van parkeren.

Gevarieerd programma
Het programma is gericht op een forse inbreng van de deelnemers en staat onder leiding van dagvoorzitter Henk Westbroek. Op het programma staan een aantal debatten en lezingen: .h .ùGemeentelijk Parkeerbedrijf: geld verdienen of beleid maken?.. (wethouder M.A. van den Bergh van de gemeente Utrecht en wethouder K. Luesink van de gemeente Zutphen leggen na een korte inleiding, hun eigen standpunten aan de zaal voor. Zaaldebat onder leiding van Henk Westbroek);
.h De bestuurlijke boete (door de heer R. Luchtenveld, lid Tweede Kamerfractie VVD);
.h Maatwerk in parkeerregulering (door de heer G. van Evert van de gemeente Hellendoorn en de heer W. de Haan van de gemeente Zwolle); .h Ontwikkelingen in het parkeren (door de heer M. Tegelaers van de gemeente Breda, de heer E. Dijkstra van de gemeente Rotterdam, de heer T. Cornax van de gemeente Delft en de heer A. Dolfsma van de gemeente Groningen).

Nieuwe richtlijn parkeerhandhaving
Tijdens deze dag wordt de nieuwe .ùRichtlijn Parkeerhandhaving.. gepresenteerd. Dit is een nieuwe uitgave van CROW opgesteld in samenwerking met Vexpan. Het eerste exemplaar wordt uitgereikt aan de directeur van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, de heer de Goede.