Ingezonden persbericht


PERSUITNODIGING

Rene Froger live at the Amsterdam ArenA

26, 28, 29 & 31 mei 2004

Woensdagavond 26 mei 2004 start Rene Froger met zijn, op voorhand als legendarisch omschreven, 'concertvierdaagse' in de Amsterdam ArenA. Speciaal voor deze concertreeks is de Amsterdam ArenA omgebouwd tot één van Europa's grootste theaters met 56.000 zitplaatsen per avond. Gedurende zijn vier concerten ontvangt Rene Froger meer dan 230.000 toeschouwers en zijn zowel voor als achter de schermen 1.500 medewerkers werkzaam. Om het publiek maximaal zicht te garanderen is gekozen voor een 'in the round' opstelling inclusief zes enorme catwalks dwars door het publiek.

Kosten noch moeite zijn gespaard om de bezoeker een onvergetelijk spektakel te bezorgen. In een drie uur durende high energy show presenteert Rene Froger een verrassende aanéénschakeling van muziek, show en theater. In het totaalprogramma is behalve aandacht voor zijn indrukkende muzikale hitverleden, ook ruimschoots aandacht voor zijn meest recente muzikale avontuur, het nieuwe album 'Pure'.

Rene Froger wordt in de Amsterdam ArenA begeleid door de Rene Froger Band & Dancers en de Frogettes. Verder ontvangt hij enkele bijzondere gasten, waaronder Gerard Joling, Gordon, Chico & The Gipsy's en Idols finaliste Maud.

Behalve een enorme opsomming van (statische) hoeveelheidaantallen, geldt de aankomende concertproductie ongetwijfeld als een markant hoogtepunt in de vaderlandse showbusiness die zijn gelijke niet kent.

OFFICIËLE PERSUITNODING
RENE FROGER LIVE AT THE AMSTERDAM ARENA

Concertdatum : woensdag 26 mei 2004

Naam Journalist : ...........................

Bedrijf : ...........................

Tel.nr. (mobiel) : ................faxnr...........

Email :............................

Fotojournalist / schrijvende pers*

Graag ontvangen wij 25 mei bericht of u aanwezig zult zijn.

INFORMATIE
Rocket Productions & Events b.v. & Showtime Entertainment Alice Willems
Tel : 06 - 52 4302 43
Email : awpromotions@zonnet.nl

---- --