Digitale Gemeente Houten

Hockey jongens B2 kampioen

woensdag 26 mei 2004 - Bron: Hockey Club Houten

Na een zeer succesvol seizoen is het team van jongens B2 kampioen geworden. Het hele seizoen was het een nek-aan-nek race met de sterke concurrent Loenen.
De jongens van Houten B2 hebben door een seizoen lang als een hecht team te werken de lauweren binnen gehaald. Een veel gehoorde opmerking was dat er niet tegen Houten te spelen was omdat ze zon hecht team vormden. De aanvallers wisten vaak al de tegenstander op hun eigen helft tot staan te brengen. En konden door bekwaam samen te spelen met de middenvelders een vernietigende aanval opzetten.

In de zeldzame gevallen dat ze toch wisten door te breken ontmoetten zij onze gedegen achterhoede, waar niet door te komen was. Die achterhoede werd weer gesteund door een rotsvaste keeper. Het hele seizoen heeft zich gekenmerkt door met elkaar, met plezier en met een geweldige inzet hard te werken naar het nu behaalde resultaat.

Niet onvermeld mag blijven dat dezelfde jongens, na gesplitst te zijn in twee teams, ook 2 kampioenschappen behaald hebben met zaalhockey. Een ware prestatie.

Op de foto zijn te zien: Roel Vernooy, Jasper van der Mars, Ricardo Jupijn, Rik Bartels, Floris Vogelaar, Nils Beemer, Stephan Klaassen, Vincent van der Loo, Kevin Warburg, Joris Hibbel, Simon de Jonge en Wijnand Speelman. Op de foto ontbreekt Paul Dijxhoorn

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2004 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).