Persbericht

Amsterdam, 26 mei 2004

Benoemingen

De heer Frits van Bruggen is met ingang van 1 september 2004 benoemd tot directeur Sales van Nationale-Nederlanden. De heer Van Bruggen, thans directielid van RVS Verzekeringen, volgt hiermee de heer Freek Wansink op die, na bijna 30 jaar bij Nationale-Nederlanden te hebben gewerkt, heeft aangegeven zijn carrière met ingang van 1 juni 2004 buiten ING Groep voort te willen zetten. De opvolger van de heer Van Bruggen zal later dit jaar bekend gemaakt worden

De heer Martijn Gribnau, thans directielid van RVS Verzekeringen, is met ingang van 1 juli 2004 benoemd tot directeur Levensverzekeringen Particulieren van Nationale-Nederlanden. De heer Gribnau volgt hiermee de heer Hans Kadiks op. De heer Kadiks neemt met ingang van 1 juli 2004 een sabbatical leave.

De heer Ewout Steenbergen, thans hoofd Corporate Strategy ING Group, is met ingang van 1 juni 2004 benoemd tot directeur van RVS Verzekeringen. De heer Steenbergen volgt in deze positie de heer Gribnau op.

De benoemingen zijn onder voorbehoud van goedkeuring door de toezichthoudende instanties.

Informatie voor de pers: Peter Jong, tel: 020 - 541 5457

ING Groep is een wereldwijd opererende financiële instelling van Nederlandse oorsprong, actief op het gebied van bankieren, verzekeren en vermogensbeheer. ING heeft meer dan 60 miljoen particuliere, zakelijke en institutionele klanten in ruim 50 landen. Met ongeveer 112.000 medewerkers omvat ING een grote verscheidenheid aan toonaangevende bedrijven die steeds vaker hun klanten onder de merknaam ING bedienen.

ING Groep N.V.