NATIONALE VACATUREBANK.NL

Bondscoachspel.nl nu al een groot succes voor EK 2004!

Het Europees Kampioenschap Voetbal staat voor de deur en NationaleVacaturebank.nl wil hier natuurlijk ook bij zijn. In samenwerking met Gamebasics introduceert NationaleVacaturebank.nl daarom het online managementspel waarbij de beste Bondscoach van Nederland wordt gezocht.

Jan-Peter Cruiming, managing director van NationaleVacaturebank.nl zegt hierover het volgende:' Het spel wordt een groot succes. Zonder enige promotie melden zich al meer dan 1200 nieuwe deelnemers per dag aan. Op www.bondscoachspel.nl kun je nu al het EK2004 spelen en ervoor zorgen dat jouw favoriete team wint tijdens het komende EK voetbal. Er wordt wel eens gezegd dat Nederland 16 miljoen Bondscoaches heeft. Tijdens dit spel krijgt iedereen eindelijk eens de kans zich te bewijzen en uit te maken wie echt de beste bondscoach van Nederland is.'

Voetballiefhebbers van jong tot oud kunnen bondscoach worden door gratis mee te doen aan dit spel. De bondscoaches moeten zichzelf in dit spel bewijzen door zelf tactiek, opstelling en speelstijl te bepalen. Het spel is uitermate geschikt om tegen vrienden, familie en/of collegaxs te spelen. De uiteindelijke winnaar van het spel vliegt in het nieuwe seizoen naar Londen, Barcelona of Milaan om Bergkamp, Cocu, of Seedorf in het echt te zien spelen!

'In het Bondscoachspel kunnen behalve het EK2004 ook historische toernooien worden gespeeld (vanaf het WK1974). Deze zoektocht naar de beste bondscoach sluit goed aan bij onze partner de NationaleVacaturebank.nl omdat er in het Bondscoachspel veel vacatures vrij zijn voor de functie van bondscoach.' aldus Frank Tijhuis, Managing Partner van Gamebasics.

Dit spel gaat Nederland veroveren!

Gamebasics
Gamebasics is een onderneming die zich heeft gespecialiseerd in het bedenken, ontwikkelen en exploiteren van online management spellen. Concepten worden onder meer beoordeeld op commerciële aantrekkelijkheid, technische haalbaarheid en onderhoudbaarheid. Zij zijn de ontwikkelaar en beheerder van de managementspellen Online Soccer Manager en Bondscoachspel.nl. Online Soccer Manager heeft 277.000 spelers, dagelijks komen hier 1300 bij.

NationaleVacaturebank.nl
NationaleVacaturebank.nl is de grootste vacaturesite van Nederland met het vacature aanbod van meer dan 40.000 Nederlandse bedrijven en meer dan 120.000 vacatures per jaar. Maandelijks heeft de website meer dan
1,8 miljoen bezoekers, waarvan 51% hoger opgeleid is, 44% MBO en 5% LBO. Het bestuur van NationaleVacaturebank.nl bestaat uit Jan-Peter Cruiming, Hans Wiegel en Willem Vermeend.

Noot voor de redactie,