Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Medewerkers van Fujitsu Services zamelen 8.770 euro in voor goede doelen

Maarssen, 26 mei 2004

Op vrijdag 14 mei jl. organiseerde IT-specialist Fujitsu Services voor de zesde keer zijn jaarlijkse Mad May Day. Tijdens deze ludieke dag zamelden medewerkers geld in voor drie goede doelen. In totaal haalden zij 8.770 euro op voor SOS-Kinderdorpen, de Kindertelefoon en Dierentehuis Zeist.

Het programma van de Mad May Day, in en om het pand van Fujitsu Services in Maarssen, omvatte een scala van (sponsor)activiteiten. Variërend van een fluitconcert, een dartswedstrijd, een loterij, een skeelertocht, een 'vlucht' in een flight simulator en een cursus capoeira (Braziliaanse vechtsport) tot de verkoop van zelfgebakken taart en muffins, Ajax-tickets, Fujitsu-gadgets en allerhande hard- en software. De activiteiten werden opgeluisterd door de Mad May Day-band. Rond het 'happy hour' vond een veiling plaats van goederen die door sponsors waren ingebracht. Na afloop van de borrel werd de score bekendgemaakt. In totaal bleken de medewerkers 4.385 euro bijeengebracht te hebben. Dit bedrag werd door Fujitsu Services verdubbeld, zodat uiteindelijk 8.770 euro aan de drie goede doelen kon worden overgemaakt.

De drie begunstigden van dit jaar, SOS-Kinderdorpen, de Kindertelefoon en Dierentehuis Zeist, kunnen de donatie van Fujitsu Services goed gebruiken. SOS-Kinderdorpen geeft kinderen die er alleen voor staan de kans om samen met lotgenootjes in gezinsverband op te groeien waardoor ze weer perspectief hebben op een enigszins normaal bestaan. De Kindertelefoon fungeert als anoniem klankbord voor kinderen en jongeren van acht tot achttien jaar die met vragen of problemen zitten die ze moeilijk ergens anders kwijt kunnen. En Dierentehuis Zeist biedt een liefdevol onderkomen voor zwerfhonden en -katten en een tijdelijke opvang voor huisdieren gedurende de vakantie of ziekte van hun baasje.

Corporate informatie Fujitsu Services

Fujitsu Services is het Europese IT-services-onderdeel van Fujitsu Limited, een van 's werelds grootste IT-concerns. Op het gebied van IT-services neemt Fujitsu wereldwijd de derde plaats in.

Fujitsu Services ontwerpt, bouwt en beheert IT-infrastructuren voor organisaties uit diverse sectoren en specifieke business solutions voor de logistieke en retailmarkt. Hierbij heeft Fujitsu Services als doel de prestaties van organisaties te verbeteren, zodat zij hun klanten innovatiever, sneller, slagvaardiger en efficiënter kunnen bedienen.

Bij Fujitsu Services in Nederland zijn ruim 850 IT-specialisten werkzaam. Daarvan zijn er 200 actief bij de internationale Helpdesk en het Infracentre, van waaruit op afstand IT-systemen en -infrastructuren worden beheerd. Fujitsu Services heeft samenwerkingsverbanden met onder andere Fujitsu Siemens Computers, HP, Sun, Cisco, Microsoft en Oracle.

Meer informatie: http://nl.fujitsu.com

Voor meer informatie/ fotomateriaal:

Chantal Mens, Persvoorlichter Fujitsu Services B.V. Tel: +31 346 598 511 Fax: +31 346 568 613 Email: chantal.mens@nl.fujitsu.com