persberichten regio Brabant-Noord

's-Hertogenbosch 26-05-2004

RIJDEN ONDER INVLOED

s-Hertogenbosch- In de nacht van dinsdag op woensdag is op de Pettelaarseweg een 50-jarige man uit Rosmalen aangehouden voor het rijden onder invloed. De automobilist kreeg een rijverbod van vijf uur en er is proces-verbaal opgemaakt.

STEEKPARTIJ

Vught- Dinsdagmiddag is op de Reutsedijk een 15-jarige jongen uit deze plaats aangehouden. Hij wordt ervan verdacht eerder deze middag een 16-jarige plaatsgenoot met een mes te hebben gestoken. Het slachtoffer is met letsel aan zijn been overgebracht naar het ziekenhuis. De verdachte is inverzekering gesteld op het politiebureau in s-Hertogenbosch.

RIJBEWIJZEN INGEVORDERD

Odiliapeel/ Veghel-
Dinsdagavond is tijdens een snelheidscontrole op de Middenpeelweg het rijbewijs ingevorderd van een 40-jarige man uit Schaijk. De automobilist reed 135 km/u terwijl maximaal 80 km/u is toegestaan. Op de N279 in Veghel werd later deze nacht het rijbewijs ingevorderd van een 36-jarige Bosschenaar. De man reed 156 km/u, terwijl plaatselijk een maximumsnelheid van 80 km/u geldt. Tegen beiden is proces-verbaal opgemaakt.

BEDRIJFSINBRAKEN

Oss-
In de nacht van dinsdag op woensdag is er ingebroken in een bedrijf aan de Nieuwe Hescheweg. Daders vernielden een ruit van de toegangsdeur. Uit het pand werd een hoeveelheid tabakswaar weggenomen. Dezelfde nacht werd eveneens ingebroken bij een bedrijf aan de Verdistraat. Ook hier vernielden daders een ruit. Een laptop werd ontvreemd.

RIJDEN ONDER INVLOED

Geffen-
In de nacht van dinsdag op woensdag is op de Heesterseweg een 43-jarige man in zijn woonplaats aangehouden voor het rijden onder invloed. Het rijbewijs van de automobilist werd ingevorderd en er is proces-verbaal opgemaakt.