Politie Amsterdam-Amstelland

12-jarig meisje vermist

26-5-2004. Sinds dinsdag 13 april 's ochtends wordt de 12-jarige Patricia Andrea vermist. Zij werd die ochtend voor het laatst gezien in haar woning aan Eeftink, toen ze waarschijnlijk op weg ging naar school. Daar is zij echter nooit aangekomen. Patricia is een jeugdige asielzoekster die was ondergebracht in een pleeggezin.

Patricia Andrea

Patricia Andrea

Signalement

donkere huidskleur

slank postuur

schoenmaat 38/39

donkerbruine ogen

zwart haar


1.64 meter

opvallend spleetje tussen haar tanden.

Ze droeg ten tijde van haar verdwijning een paarse jas met bont en cremekleurige veterschoenen.

Mensen die Patricia na 13 april 's ochtends nog hebben gezien of weten waar ze zich nu bevindt, kunnen bellen met de Sociale Jeugd- en Zedenpolitie via: (0900) 8844.


---

Nieuwe collega?s gezocht

Wervingstram op het Centraal Station

De politie Amsterdam-Amstelland is op zoek naar 375 nieuwe collega's, waarbij de voorkeur uitgaat naar mensen van Marokkaanse, Turkse, Surinaamse en Antilliaanse afkomst. Ons korps wil een afspiegeling zijn van de Amsterdamse samenleving en zoekt daarom een groot deel van haar nieuwe medewerkers binnen deze groepen.

Bij ons werken? Klik snel door naar onze wervingspagina's.
---


---

Snelheidsovertreder betrapt

26-5-2004. Op de Nieuwe Leeuwarderweg werd een bestuurder gesnapt die 120 kilometer per uur reed terwijl km/u 70 is toegestaan. De man moest zijn rijbewijs onmiddellijk inleveren en kan een flinke boete tegemoet zien.

---