Digitale Gemeente Houten

Arita Baaijens op bezoek in Bibliotheek

dinsdag 4 mei 2004 - Bron: Bibliotheek Houten

De vijfde editie van de Weken van het Reisboek vindt plaats van 5 tot en met 26 mei 2004. Met deze campagne wil de bibliotheek de lezer attenderen op het brede boekenaanbod dat gerelateerd is aan reisbestemmingen.

Van romans en kinderboeken tot boeken over koken, sport en natuur. Richtinggevend hierbij is de Vakantie Boeken Almanak 2004 . Deze uitgave ligt bij de bibliotheek ter inzage.

Bezoekers van de boekhandel krijgen het cadeau bij een besteding van ten minste 12,50 aan Nederlandstalige boeken. Vakantie Boeken Almanak 2004 is een raadgever voor vakantiegangers, reizigers en leunstoelreizigers,
gevuld met boekentips over circa 80 bestemmingen.

Hoogtepunt van de Weken van het Reisboek is de komst van schrijfster en reiziger Arita Baaijens naar Houten. Zij houdt op woensdag 26 mei een lezing in de bibliotheek.In 1990 gaf ze haar baan op en koos voor een onzeker bestaan als woestijnnomade. 's Winters trekt zij met haar kamelen door de uitgestrekte woestijn op zoek naar sporen van oude beschavingen.

Ook is Arita Baaijens gaan fotograferen en schrijven. Woensdag 26 mei; 20.00 uur Zaal open om 19.30 uurToegang: 7,00 incl. koffie/theeVoorverkoop: Boekhandel Wijs, Spoorhaag 144 en bij de Bibliotheek Houten, Onderdoor 158, Houten.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2004 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).