Binnensticht, 09.30 uur

Utrecht 26-05-2004 - Nieuwsberichten district Binnensticht

Vernieler aangehouden

ZEIST- Op dinsdagavond werd een vernieler aangehouden. Omstreeks 23.55 uur kreeg de politie de melding dat een man met een stuk hout tegen een auto had geslagen die stond geparkeerd op de Antonlaan. De 44-jarige man uit Zeist werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Waarom de man tegen de auto aansloeg is niet duidelijk.

Gewond na ruzie

ZEIST- Op dinsdagavond werden enkele personen aangehouden na een vechtpartij. Omstreeks 22.00 uur kreeg de politie de melding dat een groep mensen ruzie had bij een woning aan de Gruttolaan. Agenten gingen ter plaatse en scheidde de partijen. Vermoedelijk is een langlopende burenruzie de oorzaak van het gevecht. 2 personen raakten gewond aan hoofd en ribben en moesten zich laten verzorgen in het ziekenhuis. In totaal werden 5 personen aangehouden, in de leeftijd van 20 tot 68 jaar afkomstig uit Zeist, zij zijn ingesloten voor verhoor.

Snelheidscontrole

ZEIST- Op dinsdagmiddag werd van 15.50 tot 16.50 uur een snelheidscontrole gehouden. In totaal werden 849 voertuigen gecontroleerd en reden 121 automobilisten harder dan de toegestane 50 kilometer per uur.