Ingezonden persbericht


PERSBERICHT 29 maart 2004

Heliview presenteert congres "Fleet Management 2004"

Op 27 mei as. in Stadion Galgenwaard te Utrecht vindt het congres "Fleet Management 2004" plaats. Dit is het vervolg op het zeer succesvolle "Fleet Management 2003".

Fleet Management is geen zaak meer van alleen auto's beheren. Fleet Management is een strategisch instrument om een organisatie rendabeler te maken, het rijdend personeel optimaal in te zetten en de service te maximaliseren.

Tijdens dit congres vindt de presentatie plaats van de allernieuwste onderzoeksresultaten van het jaarlijkse bekende en gezaghebbende onderzoek "Fleet Management" van Heliview.

Tevens worden veel leerzame praktijkcases verzorgd en ontvangen de deelnemers informatie van prominente specialisten over onder andere:
· Fleet Managementactiviteiten: procesbeheersing, risicobeheersing, lease, aanschaf of outsourcing
· Van Tailor Made naar On Demand FleetManagement
· Wetgeving: Bijten Nederland en Europa elkaar? Financiële consequenties uit de praktijk
· Online en Realtime inzicht in de activiteiten van uw bedrijfsauto's en medewerkers
· Risk Management Processen: financiële, personele en organisatorische aspecten
· Praktijkcases en objectieve presentaties

Ook de uitreiking van de "Athlon Car Lease Award voor de Fleetmanager van het Jaar 2004" vindt plaats op deze dag. Een deskundige en onpartijdige jury maakt op deze dag bekend wie deze Award zal winnen.

Dit congres wordt mede mogelijk gemaakt door Athlon Car Lease Nederland BV, gasFX, Profile Tyrecenter, Adview Automotive Group, Nobilas International B.V., Future Pack bv, Bridgestone Benelux B.V., Timegrip BV, FleetRent, A.R.M. Autoleasing, Micpoint, Trace-IT B.V., CARe schadeservice, Shell en mediapartners Telegraaf en Reed Business Select: Zakenauto.

Het congres is van 9.30 tot 17.00 uur met aansluitend een netwerkborrel. Geïnteresseerden kunnen gratis deelnemen. Uitgebreide informatie over het evenement is te vinden op de website: www.fleetmanagement2004.nl.



Ingezonden persbericht