Dienstenbond CNV

Bijeenkomst 27 mei over Sociaal Plan
18-05-2004

Dinsdag 11 mei jl. zijn de vakorganisaties geïnformeerd over de op handen zijnde reorganisatie bij het Productschap Tuinbouw. Samen met de ondernemingsraad organiseren wij een bijeenkomst op 27 mei om de rol van de OR en de vakorganisatie toe te lichten. Daarnaast willen wij van u weten wat er in het Sociaal Plan geregeld dient te worden.

De ondernemingsraad en de vakorganisaties hebben allemaal hun eigen rol bij een reorganisatie. De OR beoordeelt de reorganisatie inhoudelijk en geeft hierover een advies aan de werkgever op het moment dat er een sociaal plan is afgesproken. De CNV Dienstenbond onderhandelt met de werkgever over een sociale regeling om de gevolgen van de reorganisatie zoveel mogelijk te ondervangen.

De werkgever heeft aangekondigd het Sociaal Plan dat vorig jaar bij PVE is afgesloten als uitgangspunt te nemen. Omdat iedere reorganisatie weer anders verloopt is elk sociaal plan uiteindelijk maatwerk. Om die reden willen wij eerst met u overleggen wat er in het sociaal plan moet komen te staan.

Wij nodigen u daarom uit voor een bijeenkomst om met elkaar van gedachten te wisselen over de reorganisatie Ook niet leden zijn uitdrukkelijk uitgenodigd: het is een gezamenlijke bijeenkomst van ondernemingsraad en vakorganisaties:

Donderdag 27 mei

11.30 12.30 uur|

Grote vergaderzaal PT

Wij hopen u te zien! Indien u verhinderd bent en toch opmerkingen heeft of vragen: mail of bel uw bestuurder Bernard Jan de Groot, email: b.degroot@cnvdibo.nl
tel: 010-2651111