Ingezonden persbericht


Tilburg, 24 mei 2004

Betreft: uitnodiging Rabobank GNSK 2004

Geachte heer/mevrouw,

Bij deze zouden wij u graag willen uitnodigen voor het Rabobank Groot Nederlands Studenten Kampioenschap (GNSK) 2004. Dit evenement zal plaatsvinden op donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 mei in Tilburg.

Het Rabobank GNSK 2004 haalt ruim 1100 deelnemers naar Tilburg, waaronder zo'n 60 topsporters. Bijgevoegd vindt u het programma, zodat u zelf kunt bekijken wat u de meest interessante onderdelen vindt.

Voor de meest recente informatie kunt u ook terecht op onze internetsite: www.gnsk.nl. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met mij opnemen.

Met sportieve groet,

Namens de Rabobank GNSK-commissie 2004,

Aike Hurkens

Voorzitter

06 - 47 160 444

---- --
Programma Rabobank GNSK 2004

Donderdag 27 mei 2004

18.00 - 23.00 uur: Vervoer deelnemers naar Stappegoor

Vanaf dit tijdstip zullen er extra bussen rijden van het Centraal Stadion in Tilburg naar Sportpark Stappegoor.

18.00 - 23.00 uur: Inchecken

Alle teamleiders zullen zich moeten melden bij de Centrale Post in het Willem II stadion. Hier zullen de informatietasjes worden uitgereikt en zal de laatste informatie omtrent het Rabobank GNSK 2004 worden verstrekt.

18.00 - 23.00 uur: Inrichten en opbouwen camping
Alle deelnemers aan het Rabobank GNSK 2004 zullen gezamenlijk op een camping verblijven, deze ligt op loopafstand van het Willem II stadion (honk- en softbalvelden). De bussen zullen ook op loopafstand van de camping stoppen.

22.00 - 22.30 uur: Opening Rabobank GNSK 2004
Een aantal sprekers (rector UvT, Studentensport Nederland, directeur Rabobank Tilburg-Goirle), afgewisseld met de nodige spanning en sensatie zorgen voor de opening van het Rabobank GNSK 2004! Hierna kan het Rabobank GNSK 2004 officieel van start gaan.

22.30 - 01.30 uur Openingsfeest
Het Openingsfeest van het Rabobank GNSK 2004 zal na de opening plaatsvinden in de business lounges van het Willem II stadion. Tijdens het Openingsfeest is er een act van studentenband Shake Y'All.

23.00 uur: Sluiting inschrijvingen
De inschrijfbalies zullen om 23.00 uur sluiten, mocht je onverhoeds te laat komen dan kun je je tussen 23.00 en 00.00 uur wenden tot de mensen bij de Centrale Post, welke ook in het Willem II stadion is gevestigd.


01.30 uur: Slapen
Na een vermoeiende reis en een gezellige opening van het Rabobank GNSK 2004 zal er op de camping een aantal uurtjes goed geslapen kunnen worden, zodat iedereen vrijdagochtend fris aan de wedstrijden kan verschijnen. Probeer op de camping een beetje rustig te doen, zodat de mensen die willen slapen hier ook de gelegenheid voor krijgen.

Vrijdag 28 mei 2004

07.00 uur: Opstaan
Na genoten te hebben van een gezonde nachtrust op de camping zal iedereen fris van start kunnen gaan om datgene te doen waar iedereen voor is gekomen, het sporten. Vanaf 07.00 uur zullen er douches open zijn in de stadssporthal, welke zich op loopafstand van de camping begeeft. Daarnaast zullen er voldoende wasbakken en toiletten op de camping aanwezig zijn.

07.00 - 08.30 uur: Ontbijt + klaarmaken lunch
Alvorens de sportieve prestaties ten toon te spreiden, zal de inwendige mens eerst goed versterkt moeten worden. Ook krijgt iedereen de gelegenheid om hier een lunchpakketje samen te stellen wat 's middags op de diverse sportlocaties voor de nodige energie zal zorgen.

08.00 - 08.45 uur: Vervoer naar externe locaties
Voor alle sporten die niet in de directe omgeving van het Willem II stadion georganiseerd zullen worden, zal er vervoer geregeld worden naar de diverse locaties. De vertrektijden van de bussen zullen t.z.t. bekend gemaakt worden. Houd er wederom rekening mee dat de bussen naar de verst gelegen sportaccommodaties het eerst zullen vertrekken. Zorg ervoor dat je op tijd bij de bussen bent, want de bussen wachten niet!

09.00 - 17.00 uur : Sporten
Er zijn diverse locaties in Tilburg gereserveerd voor het Rabobank GNSK 2004. Hier zal op hoog niveau gesport gaan worden.

12.00 - 14.00 uur: Lunch
De lunch zal per sport afhankelijk van tijd en locatie genuttigd kunnen worden. Deze lunch dient tijdens het ontbijt klaar gemaakt te worden.

17.00 - 18.30 uur: Vervoer
Vanaf de verschillende sportlocaties zal iedereen vervoerd worden naar de mensa van de UvT waar het diner zal plaats vinden.

17.30 - 19.30 uur: Diner
De eerste dag sporten hebben we erop zitten. De eerste schifting is gemaakt en daarnaast zijn er naar alle waarschijnlijkheid vele informele contacten gelegd. Na deze sportieve prestatie zal het energieniveau weer op peil moeten worden gebracht. Een heerlijk diner zal hierbij wonderen doen! Er kan gekozen worden uit drie verschillende soorten maaltijden.

18.30 - 21.30 uur: Avondprogramma
Nadat de maag goed is gevuld zullen er 's avonds verschillende activiteiten georganiseerd worden op de campus van de UvT en in en rondom het Sportcentrum UvT. Zo zal er een stand up comedian zijn, een theatersportvereniging verzorgt een optreden, diverse demo/clonics en als hoofdact een entertrainment van Emile Ratelband.

19.30 - 22.30 uur: Vervoer
Er zullen vanaf 19.30 uur bussen terug naar de camping rijden, zodat het ook mogelijk is om na een vermoeiende dag even rustig op de camping uit te rusten in afwachting van het grote Rabobank GNSK 2004-feest later op de avond.

21.30 - 03.00 uur: Het grote Rabobank GNSK 2004-feest Ook het grote Rabobank GNSK 2004-feest zal dit jaar plaats vinden in de business lounges van het Willem II stadion. De informele contacten die overdag zijn gelegd, zullen een goede basis zijn voor een spetterend feest met optredens van Dance Nation en One Two Trio. Het feest zal plaatsvinden op de eerste en tweede verdieping, waarbij de eerste voornamelijk als feestruimte is bestemd en de tweede gebruikt zal kunnen worden als rustige chill-out ruimte. Tevens zal er op de tweede verdieping een casino-service aanwezig zijn, zodat er ook een gokje gewaagd kan worden door de liefhebbers.

03.00 uur: Slapen
Na een vermoeiende dag zal iedereen blij zijn om een paar uurtjes te kunnen slapen, zodat morgen de resterende wedstrijden en finales ook weer op hoog niveau gespeeld kunnen worden. Voor iedereen die ('Groot') 'Nederlands Studenten Kampioen 2004' wil worden, de meest prestigieuze titel voor studentensportend Nederland, is er natuurlijk de mogelijkheid om eerder te gaan slapen aangezien de camping op loopafstand van het feest is.

Zaterdag 29 mei 2004

07.00 uur: Opstaan
En... Het is weer de hoogste tijd om het bed uit te komen om nogmaals vol goede moed de belangrijkste dag van het evenement in te gaan. Op deze dag zal namelijk aan één van de instellingen de titel 'Groot Nederlands Studenten Kampioen 2004' worden uitgereikt.

07.00 - 08.30 uur : Ontbijt + klaarmaken lunch
Na een goede nachtrust zullen de nodige broodjes weer gesmeerd en gegeten kunnen worden. Ook op zaterdag is het weer de bedoeling dat tijdens het ontbijt de lunch wordt klaar gemaakt, zodat deze op diverse sportlocatie genuttigd kan worden.

08.00 - 08.45 uur: Vervoer naar externe locaties
Voor alle sporten die niet in de directe omgeving van het Willem II stadion georganiseerd zullen worden, zal er vervoer geregeld worden naar de diverse locaties. De vertrektijden van de bussen zullen t.z.t. bekend gemaakt worden. Houd er wederom rekening mee dat de bussen naar de verst gelegen sportaccommodaties het eerst zullen vertrekken. Zorg ervoor dat je op tijd bij de bussen bent, want de bussen wachten niet!

09.00 - 15.00 uur: Sporten
De spanning stijgt, de druk wordt opgevoerd, het moment suprème is bijna aangebroken. De laatste voorronden wedstrijden worden gespeeld, zodat hier misschien wel de basis van een eventuele overwinning wordt gelegd.

10.30 - 12.30 uur: VIP-brunch
De VIP-brunch zal plaatsvinden in het Willem II stadion. Voor deze brunch worden allerlei personen uitgenodigd; College van Bestuur UvT, Raad van Bestuur Fontys en Avans, sponsoren, subsidieverschaffers, Comité van Aanbeveling, Raad van Advies, Gemeente, etc, etc. Schrijver Atte Jongstra zal een rede verzorgen. Tevens zal sportwethouder Loet Visschers een woordje verrichten.

12.00 - 14.00 uur: Lunch
De lunch zal per sport afhankelijk van het speelschema genuttigd kunnen worden.

13.00 - 15.00 uur: Finales
Het moment waar iedere student een jaar lang naar heeft uitgekeken is aangebroken. De finales van de 10 sporten zullen worden gespeeld. Welke instelling is het meest vertegenwoordigd in de top van de verschillende NSK's en heeft dus het meest kans op de titel? De organisatie zal proberen om de finales zoveel mogelijk op een centrale accommodatie te laten spelen, zodat het mogelijk is dat iedereen de finalisten uit zijn of haar stad kan aanmoedigen. Echter, door de verschillende speeltijden en wedstrijdschema's kan het zijn dat dit niet mogelijk is. Dan worden de finales gewoon op de wedstrijdlocaties gespeeld. Noemenswaardig is dat de heren voetbalfinale zal plaatsvinden in het Willem II stadion op het hoofdveld!

14.00 - 15.00 uur: Vervoer terug naar de camping
De organisatie zal proberen zo veel mogelijk finales in de omgeving van de camping te laten plaats vinden. Mochten de finales van een sport niet in de omgeving van de camping plaats kunnen vinden, dan zullen er na afloop van de finales bussen rijden die de deelnemers weer veilig terug zullen brengen naar de camping.

15.30 - 16.00 uur: Prijsuitreiking en sluiting
Na twee dagen optimaal gesport te hebben is het moment aangebroken om de lauwerkrans te overhandigen aan de winnaars en de verliezers te troosten met een brede schouder om op uit te huilen. Zal Groningen wederom de titel meenemen naar het hoge noorden of zal de titel 'Groot Nederlands Studenten Kampioen 2004' in het zuiden des lands blijven? De sluiting zal plaats vinden in de stadssporthal.

16.00 - 18.00 uur: Afbreken camping
Na afloop van de sluiting en de prijsuitreiking zal iedereen hopelijk vermoeid, maar voldaan terugkijken op het Rabobank GNSK 2004. Om 18.00 uur zal de camping sluiten, met als gevolg dat dan ook alle tenten en rommel weg en opgeruimd moeten zijn.

HET PROGRAMMA IS ONDER VOORBEHOUD!

---- --