DOE EEN WENS STICHTING NL


WISH2Dance: Bekende DJs draaien voor Doe Een Wens

Donderdag 27 mei vindt een groot feest plaats in de Now & Wow in Rotterdam. De avond is georganiseerd door twee studenten van de Hogeschool Rotterdam in het kader van een afstudeerproject. DJ Denniz, Raaf, Melvin, Thilo en LUNA zullen gratis komen draaien en er is een loterij met veel bijzondere prijzen.
Programma
Denniz, bekend van optredens in club Las Palmas in Rotterdam, opent de avond, begeleid door percussionist Norman Soares. Om 0.30 uur begint een loterij, gepresenteerd door Danny Rook. Tijdens de loterij zijn fantastische prijzen te winnen zoals een tandemsprong, overnachting voor 2 personen in het Hilton Hotel Rotterdam, kaarten voor het N-Joy festival en de musical Mama Mia, een avondje naar de film met Danny Rook, kaarten voor Sensation Black, vrijkaarten voor een heat karten en nog veel meer. Bij je entreeticket krijg je het eerste lot cadeau dus je maakt altijd een kans! Losse loten kosten 2 euro per stuk.


01.00 uur DJ Raaf

02.00 uur DJ Melvin, bekend van de hit Unbelievable
03.00 uur DJ Thilo vs LUNA, beiden bekend in de hardstyle scene. LUNA is onder andere bekend van Q-Dance, Qlimax, Sensation en Backdraft

Informatie
Plaats: Now & Wow, metrostation Maashaven
Tijd: 23.00 tot 05.00 uur
Voorverkoop: 8 euro op alle locaties van de Hogeschool Rotterdam Deurverkoop: 10 euro
Extra loten: 1 euro per stuk
Website: www.wish2dance.tk