Gemeente Capelle a/d IJssel

Nieuwsbrief: 27-05-2004 - Capelle Actueel

Wie verdient de Capelse Veiligheidsprijs?
Wie verdient de Capelse Veiligheidsprijs? Uw buurman, school, bedrijf, uzelf? Dat wordt bekend in november 2004, bij de eerste uitreiking van deze prijs.

Wijzigingen buslijnen in Capelle aan den IJssel Op 24 mei is een groot gedeelte van het buslijnennet van de RET gewijzigd als gevolg van grote financiële bezuinigingen.

Pas op voor de grote bereklauw
De grote bereklauw staat (bijna) in bloei en dat betekent oppassen geblazen.

Winnaar(s) Capelse kanjerwedstrijd
Op 17 mei 2004 maakte burgemeester Joke van Doorne, namens het college van burgemeester en wethouders van Capelle aan den IJssel, officieel bekend dat Cheyenne Krijgsman (11 jaar) de winnaar is van de ontwerpwedstrijd voor een Capelse kinderonderscheiding.

Compostactie bij de Milieuservice AVR Capelle aan den IJssel

Uit de collegevergadering van 25 mei 2004
Op dinsdag 25 mei 2004 heeft het college van burgemeester en wethouders onder andere de volgende besluiten genomen.

Nieuwe regels Park+Ride bij station Alexander in Rotterdam De stadsregio Rotterdam neemt vanaf vandaag twee jaar lang een proef met doelgroepparkeren bij station Alexander in Rotterdam.

Hoorcommissie ruimtelijke ordening 3 juni 2004
Op donderdag 3 juni 2004, aanvang 16.30 uur, houdt de Hoorcommissie ruimtelijke ordening een openbare zitting in het gemeentehuis.

Bekendmaking 21 april 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, kapvergunningen en aanvragen voor invalideparkeerplaatsen in procedure zijn.

Kennisgeving Wet milieubeheer
Bedrijven die nadelige gevolgen voor het milieu en/of overlast (hinder) kunnen veroorzaken, kunnen op grond van de Wet milieubeheer een vergunning nodig hebben.

Bekendmaking 28 april 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, sloopvergunningen en kapvergunningen in procedure zijn.

Bekendmaking 18 mei 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen en kapvergunningen in procedure zijn.

Bekendmaking 26 mei 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, kapvergunningen en aanvragen voor invalideparkeerplaatsen in procedure zijn.

---

info@capelle-ijssel.nl