Gemeente Dalfsen

27-05-2004

Start particuliere uitgifte Westerbouwlanden

De eerste uitgifteronde van grond in de Westerbouwlanden 2e fase (Nieuwleusen) is gestart! U kunt zich voor deze uitgifteronde inschrijven in de periode van 25 mei tot en met 18 juni 2004.

Er komen 8 kavels beschikbaar voor de particuliere bouw van vrijstaande woningen en 6 voor halfvrijstaande woningen. Deze 14 kavels worden uitgegeven via het uitgiftesysteem van de gemeente. Daarnaast worden er ook een aantal sociale koop-- en huurwoningen door de woningstichtingen gebouwd. Te zijner tijd wordt hierover meer bekend.

Mocht u interesse hebben voor één van de beschikbare kavels, dan kunt u een informatiebrochure ophalen in het gemeentehuis of het servicepunt in Nieuwleusen. In deze brochure zit een inschrijfformulier en informatie over het uitgiftesysteem.

De inschrijfperiode sluit dus op 18 juni 2004. Zorg ervoor dat u uw inschrijfformulier uiterlijk op deze datum hebt ingeleverd. Na deze datum ingeleverde inschrijfformulieren worden niet meer in behandeling genomen.

Mocht u na het lezen van de informatiebrochure nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de heer L.H. Berkhoff, telefoonnummer (0529) 48 82 31, of mevrouw Engelsman, telefoonnummer (0529) 43 89 03.