HET EXPERTISE CENTRUM

Verschuur nieuwe sectormanager Veiligheid

Het Expertise Centrum
Drs. L.J.E. Smits
Directeur
Postbus 18607
2502 EP DEN HAAG

Den Haag, 27 mei 2004

PERSBERICHT

Verschuur nieuwe sectormanager Veiligheid
Mevrouw drs. I.G.E. (Irene) Verschuur MIM is met ingang van heden benoemd tot manager van de sector Veiligheid bij Het Expertise Centrum (HEC).
De sector Veiligheid omvat het werkveld van defensie, justitie en openbare orde en veiligheid.
Irene Verschuur werkt ruim 5 jaar bij HEC en is begonnen als adviseur Personeel, Organisatie en Informatievoorziening bij de Provincie Utrecht.

Irene Verschuur heeft gedurende de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan in dit werkterrein. Zo heeft zij in het politieveld onder andere opdrachten uitgevoerd bij het Korps Landelijke PolitieDiensten, het CIP (Concern Informatiemanagement Politie) en verschillende regionale korpsen. Ook binnen het Justitieveld en bij onderdelen van de Defensieorganisatie heeft zij opdrachten verricht. Irene Verschuur is doctorandus Bestuurskunde en Master of Information Management en 33 jaar.

Het Expertise Centrum is een onafhankelijke stichting met 50 adviseurs voor de overheid en andere organisaties in de publieke sector. HEC is gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van bestuur en ICT. HEC geeft contra-expertises en adviezen over ICT-organisaties en ICT-projecten. Ook stelt het interim- en projectmanagers ter beschikking en voorziet het in gespecialiseerde trainingen voor geselecteerde cliƫntengroepen uit de publieke sector.

EINDE PERSBERICHT