Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


27 mei 2004


Barchem - hond gedood bij aanrijding


Reed een 28-jarige automobilist uit Ruurlo woensdagavond rond 23.10 uur over de Ruurloseweg toen er ter hoogte van de Lenderiet plotseling een hond de weg overstak. Hij kon niet meer uitwijken en bij de aanrijding die volgde werd het dier gedood. De auto van de man raakte zwaar beschadigd en werd weggesleept.
Vanmorgen vroeg was de eigenaar van de hond nog niet bekend en politieagenten hebben via diverse hondenbezitters een lijntje uitgelegd. Het gaat om een grijs/zwarte bouvier. Degene die de hond mist kan contact met de politie Lochem opnemen via 0900 - 8844.


Klarenbeek - auto in sloot


Kreeg de politie Voorst vannacht omstreeks 01.55 uur een melding van een ongeval met mogelijk beknelling op de Verlengde Broekstraat. De brandweer, ambulance en politie rukten uit naar de opgegeven locatie, waar gelukkig geen sprake van beknelling was. Een 31-jarige automobilist uit Twello kwam uit de richting Klarenbeek en had een bocht naar rechts niet tijdig opgemerkt en raakte via de berm in een sloot. Hij liep een hoofdwond op en is voor onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis in Apeldoorn gebracht. Na behandeling kon hij weer naar huis. Inmiddels had een sleepbedrijf zijn auto zwaar beschadigd weggesleept.


Lochem- te laat afgeremd


Een 20-jarige automobiliste uit Winterswijk raakte woensdag rond 08.00 uur op de Nettelhorsterweg betrokken bij een aanrijding. Zij kwam uit de richting van de Wengersteeg en had te laat in de gaten, dat het verkeer voor hem afremde. Zij botste achter op de auto van een 40-jarige inwoner uit Borculo.


Ook donderdagochtend rond 08.00 uur vond er in Lochem een aanrijding plaats. Op de Larenseweg botste een 18-jarige jongeman uit Lochem met zijn auto op de auto van een 24-jarige vrouw uit Zutphen. Deze laatste moest ter hoogte van de Rondweg (Hanzeweg) afremmen voor het verkeer voor haar. De auto van de vrouw schot naar voren en raakte de auto van een 29-jarige man uit Barchem. De auto van de vrouw raakte zodanig beschadigd, dat deze moest worden weggesleept.


Einde berichten


Nadere informatie:

Anton de Ronde

055 - 548 60 52



---- --