Gemeente Cranendonck



1. Openingstijden gemeentehuis

2. Brainstormavond centrumplan Budel

3. Uitgifte appartementen in gebouw De Baronie in Maarheeze
4. Extra Koninklijke Onderscheiding gemeente Cranendonck
5. Diamanten echtpaar in Maarheeze

6. Het is weer zover

7. leerlingenvervoer voor het schooljaar 2004/2005
8. Uitgifte 8 vrije sector kavels aan de Sint Barbaraweg te
9. Uitgifte appartementen voor senioren in gebouw De Baronie in Maarheeze

---

27 mei 2004

Openingstijden gemeentehuis
In tegenstelling tot de berichtgeving in de gemeentegids is het gemeentehuis op de woensdagmiddag gedurende de periode april-september niet geopend.
De gebruikelijke openingstijden zijn: dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 12.30 uur en op maandag van 9.00 uur tot 19.30 uur.
---

27 mei 2004

Brainstormavond centrumplan Budel
Zoals u ongetwijfeld gemerkt heeft, wordt op dit moment hard gewerkt aan het centrumplan voor Budel. De onderzoeksfase is bijna afgerond. Er is een onderzoek onder consumenten gehouden en er hebben interviews met een aantal ondernemers plaatsgevonden. De gegevens die hieruit naar voren komen worden op dit moment uitgewerkt en vormen de basis voor de volgende fase: het opstellen van een ontwikkelingsplan. In dit ontwikkelingsplan geven we aan wat we met het centrum van Budel willen.

Vanuit de gemeenteraad is aangegeven dat het proces om te komen tot een ontwikkelingsplan interactief moet zijn. Dat wil zeggen dat we al in een vroeg stadium willen luisteren naar de wensen van de belanghebbenden. Voor het centrum zijn dat met name de ondernemers, de bewoners en de eigenaren van panden.
Wij willen met die betrokkenen en met het gemeentebestuur praten over de uitkomsten van de onderzoeken en hoe we gezamenlijk invulling kunnen geven aan het centrum van Budel.
Daarom wordt op 2 juni as. om 19.30 uur in De Borgh een brainstormbijeenkomst gehouden.
De verschillende belanghebbenden zijn hiervoor uitgenodigd. Het kan zijn dat niet iedereen een persoonlijke uitnodiging heeft ontvangen. In dat geval kunt u deze bekendmaking als uitnodiging beschouwen. Ook andere betrokkenen (bijvoorbeeld ondernemers van buiten het centrum en buurtverenigingen) zijn van harte welkom op de brainstormavond.

Wij houden u op de hoogte van de voortgang van het project door regelmatig artikelen te plaatsen op onze gemeentepagina. Mocht u vragen hebben over het project of over deze avond, dan kunt u contact opnemen met de heer Hans van der Ven, telefoon 0495 43 12 48. Hij geeft u graag meer informatie.
Actueel archief