BROOKTROUT TECHNOLOGY, INC.

Brooktrout kondigt belangrijkste sprekers aan

Brooktrout kondigt belangrijkste sprekers aan voor zijn workshop voor spraakontwikkelaars

NEEDHAM, Massachusetts, May 26/PRNewswire/ --


- Schrijf vandaag in om 'het Brooktrout verschil te ervaren'

Brooktrout Technology, Inc., een toonaangevende leverancier van producten voor media processing, oproepbesturing en signaalbewerking, kondigde vandaag aan dat verschillende belangrijke specialisten uit de sector zullen deelnemen aan de komende workshop voor spraakontwikkelaars van 15-17 juni in The Tremont Boston Hotel in Boston, Massachusetts.

(Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/19990806/BRKTTECH )

De sprekers tijdens de technologiesessies zijn: professor Richard Stern, professor in elektrische en computertechniek bij Carnegie Mellon, die het zal hebben over de toekomstige ontwikkeling van spraaktechnologieën; en Mark Scott, Vice President van R&D en CTO van VoiceGenie, die het allernieuwste op het gebied van VoiceXML zal voorstellen. Tijdens de aanvullende praktische sessies komen de reële installaties aan bod en tonen ingenieurs van Intervoice de spraaktoepassingen voor call centers en zal Al Balasco, Vice President, Business Development, van Spectel een conferentietoepassing voorstellen die gebaseerd is op SIP.

Brooktrouts workshop voor ontwikkelaars kreeg de naam 'Ervaar het verschil' en wil de aanwezigen een blik achter de schermen gunnen op de technologie, middelen en technische ondersteuning die ze nodig hebben om hun ontwikkelingstijd te versnellen en om hun producten sneller te verkopen. Er staan educatieve en technische sessies op het programma die de laatste informatie geven over VoiceXML, SALT, en fax en voice over IP, evenals een grondige update over de software en hardware producten van Brooktrout. De deelnemers krijgen informatie over bedrijfs- en dragertechnologieën, en ook over Brooktrouts allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van Voice over IP. Om het volledige programma te zien, surf naar:
http://www.brooktrout.com/events/developer-workshop/agenda.cfm.

Sprekers

Richard Stern, professor in elektrische en computertechniek, biomedische techniek en computerwetenschappen, en Associate Director bij Carnegie Mellon, presenteert er 'De toekomst van de spraak' - een onderzoekende kijk op de voortdurende vernieuwing in spraaktechnologieën, en de gevolgen voor de spraakplatformen en
-toepassingen van de volgende generatie. Dr. Stern is al sinds 1977 verbonden aan de Carnegie Mellon faculteit. Dr. Stern richt zijn huidige onderzoek op de gesproken taalsystemen, waarin hij voornamelijk geïnteresseerd is in de ontwikkeling van technieken die de automatische spraakherkenningsystemen krachtiger maken t.o.v. wijzigingen van de omgeving en van de akoestiek. Hij ontwikkelde ook algoritmen voor zinsontleding en voor sprekersaanpassing in vroegere spraaksystemen van Carnegie Mellon.

Mark Scott, Vice President van R&D en CTO van VoiceGenie, zal uitleggen hoe VoiceXML de webstandaarden, architecturen en vakkennis van de ontwikkelaar kan optimaliseren, en hoe het een snelle oplevering van spraaktoepassingen kan vereenvoudigen. Hij zal ook aantonen hoe automatische spraakherkenning (ASR) en de technologie om tekst in spraak om te zetten tot dynamische en natuurlijke spraaktoepassingen kunnen leiden. VoiceGenie Technologies Inc. (www.voicegenie.com) is een toonaangevende leverancier van VoiceXML platformen en open communicatieoplossingen voor klantenzorg van de volgende generatie.

Praktische sessies

Chris McNabb, Senior Engineer, Application Engineering Group van Intervoice en Terry Sullivan, OEM Account Manager, presenteren 'Spraaktoepassingen in het call center met de Microsoft Speech Server', waarin ze het hebben over hoe het nieuwe Microsoft SALT platform kan gebruikt worden voor de ontwikkeling en installatie van geavanceerde oplossingen voor call centers die spraaktoepassingen gebruiken. Intervoice, Inc. Is wereldleider in het ontwikkelen van spraakautomatiseringsoplossingen met een bewezen ROI. Met meer dan 20 jaar ervaring, biedt Intervoice ( www.intervoice.com) de bedrijven en dragers de nodige platformen, software en service voor een interactieve dialoog met de technologie.

Al Balasco, Vice President, Business Development, bij Spectel zal komen uitleggen hoe de nieuwe SnowShore Media Server van Brooktrout werd gebruikt om een hoogwaardig platform te creëren voor de SIP-gebaseerde IP spraak- en webconferentie toepassing van Spectel. Spectel (www.spectel.com) is marktleider in het leveren van geïntegreerde conferentieoplossingen voor aanbieders van conferentiediensten en bedrijven wereldwijd.

'Brooktrouts workshop voor ontwikkelaars is een interactieve en leerrijke gelegenheid voor ontwikkelaars om meer te weten te komen over de technologie die hun ontwikkelingstijd zal versnellen en die het hen mogelijk maakt om op een snellere en efficiëntere manier betere oplossingen te leveren,' zei Eric Giler, President van Brooktrout Technology. 'Tijdens de workshop krijgen de deelnemers de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met de ingenieurs die producten ontwikkelen die ervoor zorgen dat New Network(TM) groeit. De workshop is de ideale gelegenheid voor de deelnemers om informatie uit de eerste hand te krijgen over de allernieuwste technologieën, producten, standaarden en toepassingen.'

Tijdens de workshop kunnen de deelnemers kennismaken met de technische experts van Brooktrout om over hun ontwikkelingseisen te praten en om Brooktrouts bijstand te krijgen bij de verkoop van hun oplossingen. Dankzij de partnerships met Brooktrout, krijgen de ontwikkelaars na afloop van de workshop hulp vanaf de ontwikkeling tot de installatie.

Om in te schrijven voor Brooktrouts workshop voor ontwikkelaars, surf naar
http://www.brooktrout.com/events/developer-workshop/workshop-registrat ion.cfm

Over Brooktrout Technology

Brooktrout Technology is een toonaangevende leverancier van producten voor media processing, netwerkinterface, oproepbesturing en signaalbewerking die de ontwikkeling mogelijk maken van toepassingen, systemen en diensten voor zowel het New Network(TM) ('packet-based') en het traditionele telefoonnetwerk (TDM). Onze strategie bestaat erin om een partnership aan te gaan met onze klanten en om nauw met hen samen te werken om hun levering van nieuwe toepassingen en diensten te helpen versnellen, om hun bestaande activiteiten te vergroten en om uit te breiden naar nieuwe markten. Voor bijkomende informatie, surf naar http://www.brooktrout.com. Brooktrout Technology is een dochtermaatschappij van Brooktrout, Inc. (Nasdaq: BRKT).

Brooktrout, Brooktrout Technology, en New Network zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Brooktrout, Inc. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.

Contact:
Laura Often

+1 (781) 453-4858
loften@brooktrout.com

Lida Joly
+32 2 658 01 90
lida@brooktrout.com

Website: http://www.brooktrout.com

Source: Brooktrout Technology, Inc.

CONTACT: Laura Often, +1-781-453-4858, loften@brooktrout.com, of Lida Joly, +32 2 658 01 90, lida@brooktrout.com, allebei van Brooktrout Technology, Inc.; Logo:
http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/19990806/BRKTTECH; AP Archive: http://photoarchive.ap.org; PRN Photo Desk, +1 888-776-6555 of +1 212-782-2840; Website: http://www.brooktrout.com

27 mei 04 12:44