AutoRai

27-5-2004

Gelimiteerde editie Mercedes-Benz G-Klasse Classic 25

Ter gelegenheid van het 25-jarig productiejubileum van de Mercedes-Benz G-Klasse presenteert Mercedes-Benz een gelimiteerde editie van deze robuuste en inmiddels legendarische terreinwagen als jubileummodel: de Mercedes-Benz G-Klasse Classic 25.

Passend bij het zilveren jubileum is deze uitvoering voorzien van talrijke zilverkleurige accenten, zoals een zilver gelakte grille en zilveren sierlijsten met Classic 25-opschrift. Ook privacyglas, instaplijsten met verlicht Classic 25-opschrift, treeplanken links en rechts en een reservewielafdekking behoren tot de uitrusting van dit model. Lichtmetalen velgen in nieuw design passen bij het individuele karakter van de G-Klasse Classic 25.

Het jubileummodel is leverbaar in twee metallic lakkleuren, diamantzwart en Silver Arrow. Ook het interieur is een lust voor het oog met antracietkleurige lederen bekleding en voorzien van een grijze siernaad, eveneens antracietkleurige cinnamora houtafwerking en vloermatten afgewerkt met grijs leder.

De Mercedes-Benz G-Klasse Classic 25 wordt uitsluitend geleverd in de periode juli tot en met november 2004 op basis van de Station Lang-uitvoering van de G 400 CDI en G 500. De meerprijs bedraagt 8.703,-.