Ingezonden persbericht


ECXS beantwoordt roep om meer efficiency

Nieuwe modules helpen MKB verder met relatie- en projectbeheer

Huizen, 26 mei 2004 - ECXS introduceert een serie nieuwe modules voor haar relatie- en projectbeheer-toepassing ecOrganizer. Deze vergroten stuk voor stuk de efficiency van MKB-ondernemingen. ECXS introduceert de modules op een moment dat de markt roept om kostenbesparing en omzetverhoging.

In veel kleine- en middelgrote bedrijven zijn de bedrijfsprocessen in de loop der jaren gefragmenteerd geautomatiseerd geraakt, met behulp van verschillende deeltoepassingen en met verspreid opgeslagen data tot gevolg. ecOrganizer maakt het efficiënt organiseren van bedrijfsactiviteiten eenvoudig. Het is een modulair opgebouwde en volledig geïntegreerde relatie- en projectbeheertoepassing op basis van FileMaker Pro die met name geschikt is voor zakelijke dienstverleners en verkooporganisaties. Inzet van ecOrganiser leidt tot één toepassing voor alle bedrijfsprocessen en een centrale datalocatie.

De ecOrganizer basismodule is nu ook uit te breiden met:
- ecWeb, voor het benaderen van het systeem op afstand;
- ecSync, voor synchroniseren van gegevens van ecOrganizer met Palm;
- ecMail, voor integratie van binnenkomende email;
- ecOrders, voor de orderverwerking;
- ecPlanner, een extra functionele planningsmodule;
- ecPersonel, voor de personeelsplanning en -administratie.

"Potentiële gebruikers moeten ecOrganizer herkennen als het middel om hun interne organisatie een sprong voorwaarts te laten maken", zegt Dick Honing, directeur van ECXS. "Onze klantentrouw is enorm. Het huidige lichte herstel van de economie, maakt dat er weer ruimte is voor investeringen. De beste investering op zo'n moment is in een efficiency verhogend gereedschap. ecOrganizer bespaart kosten en genereert omzet bij klanten. De nieuwe modules zorgen voor verdere integratie van bedrijfsprocessen."

Bestaande modules
Naast genoemde nieuwe modules, zijn bestaande modules:
- ecCustom, de interfacemodule die het mogelijk maakt om FileMaker Pro-oplossingen te koppelen;
- ecInvoices, voor het genereren van facturen;
- ecMailServer, voor het inkomende en uitgaande emailverkeer;
- ecTimes, om tijden en kosten in de gaten te houden;
- ecQuotes, voor het maken van offertes.

Prijzen en beschikbaarheid
ecOrganizer is zowel geschikt voor het Mac- als Windows-besturingssysteem. De toepassing is beschikbaar in het Nederlands, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Portugees, Spaans en Zweeds. Voor gebruik van ecOrganizer is aan de gebruikerszijde FileMaker Pro 6 vereist en FileMaker Server is nodig voor groepsgebruik. De prijs per gebruiker van de standaard ecOrganizermodule bedraagt ¤ 295,00 en die biedt de functies agenda, taken- en relatiebeheer, correspondentie en (e-)mailingen. Een typische dienstverlener zal dit willen uitbreiden met tijds- en kostenregistratie en de factureringsmodule. Prijs per gebruikerslicentie ligt dan rond de duizend euro - installatie en instructie inbegrepen. ecOrganizer Lite is er al voor een aanschafbedrag per gebruiker van ¤ 99,00 en werkt zonder FileMaker Pro.

ECXS
ECXS is een Nederlandse onderneming die in 1996 is opgericht en gevestigd is in Huizen. Gebruikers van de ecOrganizer-oplossingen zijn onder andere reclamebureaus, accountants, architecten, adviesbureaus, uitgeverijen, drukkerijen en fotografen. De onderneming heeft 350 Europese klanten die te samen 2500 licenties in gebruik hebben. Meer informatie bieden de websites www.ecorganizer.nl en www.ecxs.nl.

Overige informatie, illustraties en testversies:
ECXS Information Systems BV PublieksWerk Dick Honing Marije Verdouw t: (035) 523 38 19 t: (020) 486 21 39 e: dick@ecxs.com e: marije@publiekswerk.nl