Politie Zeeland


W-4976-2004 VLINDERMES IN BESLAG GENOMEN

Donderdag omstreeks middernacht kreeg de politie de melding dat in een horecabedrijf op de Nieuwendijk in Vlissingen twee personen met een mes stonden te zwaaien.
De twee, een 22-jarige man uit Heinkenszand en een 19-jarige man uit Goes, werden aange-houden. De 19-jarige bleek in het bezit van een vlindermes. Het mes werd in beslag genomen. De twee mannen werden na verhoor weer in vrijheid gesteld.


W-4977-2004 BEROVING IN VLISSINGEN

Een 42-jarige Rotterdamse man is donderdag tussen 04.00 en 05.56 uur op het Stations- plein in Vlissingen van zijn persoonlijke papieren en enkele tientallen euro's beroofd.
De man kwam in de Scheldestraat een bekende vrouw tegen, waarna ze samen naar de woning van een hem onbekende man zijn gegaan. De man en de vrouw brachten hem in een auto naar het station. Daar werd hij door hen tegen de muur werd gezet waarbij hij door de man werd bedreigd. De vrouw beroofde hem van zijn persoonlijke papieren en enkele tientallen euro's. Vervolgens pakte de bestuurder een zaklamp uit zijn auto en sloeg daarmee de Rotterdammer hard op het hoofd. Door een spoorwegmedewerker werd de politie gewaarschuwd. Per ambulance werd de man later met hoofdletsel naar het ziekenhuis overgebracht. De politie heeft de zaak in onderzoek.


W-4978-2004 ILLEGALE BINGO

In een horecabedrijf in Vlissingen werd donderdag omstreeks 21.00 uur een illegale bingo aangetroffen en vervolgens stopgezet.
Aan de bingo, die al enige tijd zonder vergunning door de beheerder, een 59-jarige Middel- burger, werd georganiseerd, werd door enkele tientallen personen deelgenomen. De appara- tuur (ballenmachine, kaarten etc.) en alle beschikbare prijzen werden in beslag genomen. Een 48-jarige Vlissinger werd aangehouden omdat hij zich op politiebevel niet verwijderde. Hij werd na verhoor weer in vrijheid gesteld. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.
(

Politie Zeeland