Time : 4:19:51 PM
Date : Thursday, May 27, 2004
Sender Name: Callibra

SECO-M en MICROSOFT: SECO-M haalt status van Microsoft CertifiedPartner, wordt .NET connected en brengt haar eerste persdossier "een nieuwe trend binnen het sociaal secretariaat" uit SECO-M, het sociaal secretariaat geassocieerd met AGORIA, overschrijdt vandaag de grens van driehonderd e-HRM gebruikers.

Het behalen van het Microsoft Certified Partner label is de kroon op dit werk. Daarnaast wordt SECO-M ook .Net connected;

Concreet betekent dit enerzijds dat de klanten van SECO-M gebruik kunnen maken van de meest recente technologie en dat de software die het sociaal secretariaat levert ontwikkeld wordt via efficiënte web-programmatiestandaarden, die bovendien eenvoudig te onderhouden zijn.

Anderzijds winnen de klanten van SECO-M bij een unieke en herkenbare merknaam.

Voor SECO-M betekent dit certificaat eenvoudiger overeenkomsten met Microsoft. Vanaf nu staan de ontwikkelaars in rechtstreeks contact met de Application Service Providors (ASP's) en de "Independant Software Vendors (ISV's)" van deze software marktleider, alsook met de Microsoft Support Centers.

SECO-M heeft dit certificaat bekomen dankzij de applicaties die ontwikkeld werden op het Microsoft.NET framework. Deze verwezenlijking toont een duidelijke visie op lange termijn van het sociaal secretariaat, dat er zowel naar streeft de HR directie te ondersteuning in de doolhof van administratie en wetgeving waarmee ze dagelijks in contact komen, als hen te ontlasten van repetitieve en tijdrovende taken.

SECO-M ziet deze onderscheiding als de bekroning van een politiek waarin ze streeft naar optimale informatica-tools die de leidinggevenden én de gebruikers toelaten om op elk moment, eender waar en vanop eender welke PC over de noodzakelijke informatie te beschikken.

SECO-M brengt bovendien haar allereerste persdossier uit: een nieuwe trend binnen het sociaal secretariaat!.
Indien u deze dynamische firma nog niet kent, dat haar succes aan het ontwikkelen van innoverende e-HRM tools dankt en aan de vooruitstrevende visie van LUC LEYMAN (directeur generaal van SECO-M), dan is 2004 daartoe de geschikte gelegenheid.

Raadpleeg, voor meer info rond SECO-M, het allereerste persdossier als bijlage.

Indien u LUC LEYMAN, Directeur Generaal van SECO-M, wenst te ontmoeten, aarzel dan niet ons te contacteren:

Wij kijken alvast uit naar een interview,

Sonia Pauwels
Persontact voor SECO-M
CALLIBRA
Gsm: 0476.269.555
e-mail: s.pauwels@callibra.be

URL: http://www.seco-m.be'>http://www.seco-m.be