Ingezonden persbericht


Persbericht

Adobe Video Collection 2.5 en nieuwste versies van videoproducten nu verkrijgbaar

Belangrijke upgrade van Adobes digitale videoreeks met de nieuwste versies van Adobe Premier Pro 1.5, Adobe After Effects 6.5, Adobe Audition 1.5 en Adobe Encore 1.5.

Amsterdam, 27 mei 2004 < Adobe Systems Incorporated (Nasdaq: ADBE) maakt bekend dat de Adobe® Video Collection 2.5 met de nieuwste versies van de bekroonde videoproducten nu verkrijgbaar is. De Video Collection 2.5 is verkrijgbaar in een OEStandard¹ en OEProfessional¹ uitvoering. De Adobe Video Collection 2.5 bevat de nieuwste versies van Adobe Premiere® Pro 1.5, Adobe After Effects® 6.5, Adobe Audition1.5 en Adobe Encore DVD 1.5. Deze producten zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar. Met de uitgebreide integratiemogelijkheden en verbeterde prestaties, beschikt Adobe¹s nieuwste videoreeks over meer dan 200 innovatieve features, inclusief geavanceerde ondersteuning voor High Definition (HD) in Adobe Premiere Pro 1.5.

Verbeterde integratie- en gemeenschappelijke interfacemogelijkheden maken het werken in Adobe Video Collection 2.5 eenvoudiger en productiever. Zo kunnen Adobe Premiere Pro 1.5, After Effects 6.5 en Adobe Encore DVD 1.5 geïntegreerd worden met alle essentiële Adobe Photoshop®CS functies, waaronder de ingebouwde layer sets en de niet-vierkante pixels ondersteuning. Gebruikers kunnen gemakkelijk tussen Adobe After Effects en Adobe Premier Pro 1.5 werken, dankzij nieuwe knip- en plakfuncties. Bovendien kunnen gebruikers in Adobe Audition 1.5 voor professionele videoproducties hun soundtracks verbeteren, dankzij OEFrequency Space Editing¹. Adobe Encore DVD-gebruikers kunnen tevens Photoshop menu¹s naar After Efffects overbrengen voor de creatie van unieke bewegende menu¹s. Adobe Encore DVD herkent eveneens markeringen op de tijdslijn die in After Effects 6.5, Adobe Premiere Pro 1.5 AVI en MPEG-2 bestanden zijn gemaakt. Gebruikers kunnen deze markeringen converteren naar DVD-hoofdstukken.

De Adobe Video Collection 2.5 is verkrijgbaar in twee versies, OEStandard¹ en Professional¹. De Adobe Video Collection Standard bevat Adobe Premiere Pro 1.5, After Effects 6.5 Standard, Adobe Audition 1.5 en Adobe Encore DVD 1.5. De Professional versie van de Adobe Video Collection bevat de nieuwste versie van After Effects 6.5 en voegt hier Photoshop CS aan toe.

Prijzen en beschikbaarheid
De Adobe Video Collection Standard en Professional voor Windows XP® zijn beschikbaar voor de adviesverkoopprijs van respectievelijk 1.299 Euro en 1.899 Euro. Upgradeversies op basis van alle afzonderlijke producten zijn leverbaar voor een adviesverkoopprijs van 999 Euro. Klanten die in het bezit zijn van de vorige versie van Adobe Video Collection Standard of Professional Edition komen in aanmerking voor een upgrade voor een adviesverkoopprijs van 249 Euro. Adobe Video Collection Standard klanten kunnen een upgrade naar Adobe Video Collection Professional aanschaffen voor 899 Euro.

Adobe Premiere Pro 1.5 voor Windows XP is verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van 749 Euro. Geregistreerde gebruikers van Adobe Premiere Pro 1.0 naar Premiere Pro 1.5 kunnen een upgrade aanschaffen voor een adviesverkoopprijs van 99 Euro. Geregistreerde gebruikers van Adobe Premiere Pro 6.5 of eerdere versies kunnen in aanmerking komen voor een upgrade naar Adobe Premiere Pro 1.5 voor een adviesverkoopprijs van 239 Euro.

After Effects 6.5 voor Windows® 2000, Windows XP® en Mac OS®X is verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van 799 Euro voor de Standard editie en 1.299 Euro voor de Professional editie. Geregistreerde gebruikers van After Effects 6.0 kunnen in aanmerking komen voor een upgrade naar de nieuwe versie voor een adviesverkoopprijs van 99 Euro. Voor meer informatie over upgrades van vorige versies van After Effects bezoek: www.adobe.com/aftereffects.

Adobe Audition 1.5 voor Windows® 2000 en Windows XP® is verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van 299 Euro. Geregistreerde gebruikers van Adobe Audition 1.0 of Cool Edit Pro 2.x kunnen voor 69 Euro een upgrade aanschaffen. Geregistreerde gebruikers van Cool Edit Pro 1.x of Cool Edit 2000 kunnen een upgrade naar de nieuwe versie aanschaffen voor 169 Euro.

Adobe Encore DVD 1.5 voor Windows XP® is verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van 549 Euro. Geregistreerde gebruikers van Adobe Encore DVD 1.0 kunnen een upgrade naar de nieuwe versie aanschaffen voor een adviesverkoopprijs van 99 Euro.

Informatie over prijzen, ondersteuning en versies in andere talen is te vinden op internet www.adobe.com. Deze producten zijn verkrijgbaar bij Adobe gecertificeerde resellers en via licentie- en trainingsprogramma¹s.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Een PDF van het persbericht vindt u hier:

http://www.adobe.nl/aboutadobe/pressroom/main.html

Over Adobe Systems Incorporated
Adobe helpt mensen en bedrijven beter te communiceren door middel van zijn wereldwijd toonaangevende platforms op het gebied van digital imaging, ontwerp- en documenttechnologie voor consumenten, creatieve professionals en bedrijven. De inkomsten van Adobe bedroegen in het afgelopen fiscale jaar meer dan $ 1.2 miljard. Ga voor meer informatie over Adobe naar www.adobe.com.

###
© 2004 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Adobe and the Adobe logo are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. Copyright

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met: Lilian van Tongerlo van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0) 40 235 46 00
Fax: +31 (0) 40 235 46 01
E-mail: lilianv@lewispr.com
www.lewispr.com


---

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com


---