Ingezonden persbericht


Persbericht d.d. 27 mei 2004.

ThiemePrint4U print cursusmateriaal Elsevier opleiding & advies

ARNHEM/DELFT- Thieme en Elsevier Opleiding & advies hebben overeenstemming bereikt om per 1 juni 2004 de printactiviteiten te Arnhem over te dragen aan ThiemePrint4U. Zeven medewerkers komen in dienst bij Thieme Print4U, een onderdeel van Thieme GrafiMedia Groep met vestigingen in Nijmegen en Delft.

De onderneming beschikt over uitgebreide printfaciliteiten in zwart wit en fullcolour en investeerde recent in een state of the art iGen3-installatie. De overname past in het beleid van Thieme GrafiMedia Groep om sterk te groeien in de printmarkt. Na de uitbreiding heeft Thieme Print4U 31 medewerkers.

Preferred supplier

Elsevier opleiding & advies had de wens om de productieactiviteiten in Arnhem onder te brengen bij een gespecialiseerde partij. Om een probleemloze overgang van de medewerkers te garanderen werd gekozen voor een meerjarig contract met Thieme Print4U, zodat ook continuïteit gegarandeerd kon worden. Elsevier Opleiding & advies heeft onder andere voor de Thieme GrafiMedia Groep gekozen vanwege het beleid de uitbestedingen in toenemende mate onder te brengen bij preferred suppliers. Thieme GrafiMedia Groep werkt reeds vele jaren naar tevredenheid voor Reed Business Information, waartoe Elsevier opleiding & advies behoort .

Thieme GrafiMedia Groep
Met 19 ondernemingen en een omzet van 80 miljoen euro is Thieme GrafiMedia Groep één van de grootste spelers op de Nederlandse grafische markt met een vooraanstaande positie in plano-offset. De groep werkt aan de optimalisatie van de grafische activiteiten en een uitbreiding van de media-activiteiten. De ondernemingen bieden naast grafische dienstverlening ook expertise met betrekking tot digitaal printen, multimedia, uitgeven, marketing- en communicatieadvies, concept & vormgeving, warehousing en fulfilment. De omzet steeg in het eerste kwartaal van 2004 met 12%. Het resultaat ontwikkelt zich conform budget en is duidelijk beter dan in 2003.


---

Fotobijschrift:
Elseviers O&A René Leermakers (rechts) en Mark van der Kallen (Thieme) ondertekenen het contract.

Inlichtingen over dit persbericht bij:

mr Mark van der Kallen
Algemeen Directeur
Thieme GrafiMedia Groep
Tel. 015 - 215 19 90 / 06 - 53 123 324
mvanderkallen@thiemegroep.nl

---- --