Nederlandse Politiebond


NPB-informatieavond surveillanten NHN

Gepubliceerd: zondag 09 mei 2004.

De leden van de NPB-afdeling Noord-Holland Noord die werkzaam zijn als surveillant, worden uigenodigd voor een informatiebijeenkomst op donderdag 27 mei 2004. Doel van de bijeenkomst is het bespreken van het door de korpsleiding gepresenteerde (nieuwe) loopbaanbeleid voor de huidige surveillanten.

Onderdeel van dit nieuwe beleid is de mogeljkheid een beperkt aantal collega's onder strikte voorwaarden een opleiding op niveau 3 (= de opleiding voor politiemedewerker) aan te bieden. De vergadering vindt plaats op het districtsbureau in Alkmaar aan het Mallegatsplein 2, aanvang 19.00 uur en einde uiterlijk 20.30 uur.

Met nadruk wordt erop gewezen dat de bijeenkomst uitsluitend bedoeld is voor leden van de Nederlandse Politiebond. Uw lidmaatschapsnummer of de postcode van uw woonadres wordt om die reden aan de deur genoteerd op een presentielijst. Niet-leden die aan de deur voor ten minste één jaar lid worden, zijn ook van harte welkom. Overname van deze informatie is toegestaan mits met bronvermelding. © 09 05 2004 NPB