Ingezonden persbericht


13e BBB-CarrièreBeurs in Nijmegen

**

**

Donderdag 27 mei zal alweer de 13^e BBB-CarrièreBeurs plaatsvinden. Op deze jaarlijkse carrièrebeurs zullen ook dit jaar topbedrijven en -instellingen enthousiast contact zoeken met potentiële werknemers. Zij zoeken jong talent en weten uit ervaring dat ze dat in Nijmegen zullen vinden. Al vele academici hebben via deze weg een goed gevolg aan hun opleiding of carrière kunnen geven. Door haar goede naam, trekt de BBB-CarrièreBeurs elk jaar weer vele studenten en promovendi. Deze zijn, voor een groot deel, afkomstig van de Faculteit Natuurwetenschappen en Informatica van de Universiteit Nijmegen. Daarnaast liggen hier mooie kansen voor studenten in economie en management en studenten van Hogeschool Arnhem en Nijmegen.

De Stichting BètaBedrijvenBeurs wordt na twaalf succesvolle jaren al gezien als een instituut, aldus Prof. Dr. C.W.P.M. Blom, Rector Magnificus. Voor studenten en bedrijven behoeft deze Stichting eigenlijk geen toelichting meer. Ze bestaat uit studenten van de KU Nijmegen en heeft tot doel de relatie tussen de studenten en het bedrijfsleven te verbeteren. Het mag gezegd worden dat zij elk jaar met succes workshops en een carrièrebeurs organiseert. Ondanks de flinke economische recessie is de BètaBedrijvenBeurs er ook dit jaar weer in geslaagd om een 27-tal interessante en gevarieerde bedrijven weg te zetten voor de deelnemers.

Events op deze beurs, zoals cv-training, lezingen, stands en een borrel zorgen voor een aangename, informatieve doch professionele sfeer. Bezoekers krijgen alle gelegenheid om op een informele manier met toekomstige werkgevers te praten en bedrijven benutten op hun beurt de kans interessante werknemers te vinden.

Voor geïnteresseerden in de beurs: de BBB-CarrièreBeurs zal om 9:00 starten op de faculteit NWI van de KU Nijmegen. Voor meer informatie kunt u ook kijken op http://www.bbb.sci.kun.nl of mailen naar bbb@sci.kun.nl. ---

Mocht u zo vriendelijk willen zijn ons op de hoogte te brengen als u besluit de BBB-CarrièreBeurs te vermelden in uw medium. Bedankt voor uw medewerking. Vanzelfsprekend staan wij voor eventuele vragen en commentaren altijd tot uw beschikking.

Met vriendelijke groet,

Mark Blokpoel
Secretaris Stichting BètaBedrijvenBeurs