KNWV

22/5/2004
WEDSTRIJDZEILEN - Rietmeijer hoofdsponsor Team WINERGY


--> Ook voor het seizoen 2004 is Bureau Rietmeijer Facility Planning de hoofdsponsor voor Team WINERGY. Op donderdag 27 mei wordt de sponsorovereenkomst feestelijk ingeluid door de doop en tewaterlating van de nieuwe boot van Team WINERGY tijdens de North Sea Regatta in Scheveningen.

Al sinds vorig jaar is de naam van Bureau Rietmeijer verbonden aan Team WINERGY. Mede doordat het sponsorschap nu voor drie jaar is vastgelegd, kon voor het team een nieuwe Yngling gebouwd worden door de Duitse werf Mader. De boot voldoet aan de nieuwste Olympische specificaties en is geheel ingericht naar de wensen en het ontwerp van Team WINERGY. De zeilen zijn ontwikkeld in samenwerking met zeilmaker Kort en Smits, mede-sponsor van het team. Al deze aspecten samen vertegenwoordigen de laatste stand van de techniek in deze klasse.

Het team bestaat uit vijf zeilers, die worden gecoacht door 470 wereldkampioene Tonny van der Vooren. Gezamenlijk kunnen zij bogen op tientallen titels: Nederlands, Europees en Wereldkampioen, en zelfs de Primus Inter Pares.

Dit seizoen zal het team in verschillende samenstelling deelnemen aan onder andere de ABN AMRO North Sea Regatta (open team), het Europees Kampioenschap Jeugd (jeugdteam), het Volvo Europees Kampioenschap (open team) en de Delta Lloyd ONK Olympische Zeilen (damesteam).

De feestelijke onthulling en tewaterlating is gepland op donderdag 27 mei 2004 om 20.00 uur in de haven van Scheveningen, bij de kraan aan de Dr. Lelykade.

www.teamwinergy.nl info@rietmeijer.nl www.rietmeijer.nl

Postbus 85393 · 3508 AJ Utrecht · Tel.: 030-6566550 ·
info@watersportverbond.nl