Politiebond ACP

Stem mee over de toekomst van Stadstoezicht Amsterdam!

Afgelopen woensdag (19 mei) is tijdens de laatste onderhandelingsronde een onderhandelaarsakkoord bereikt over de reorganisatie van Stadstoezicht Amsterdam. Er werd overeenstemming bereikt over een Sociaal Plan. Met dit Sociaal Plan wordt het verlies aan werkgelegenheid tot een minimum beperkt. Het onderhandelaarsakkoord zal op donderdag 27 mei aanstaande op een viertal locaties in Amsterdam aan de leden worden voorgelegd. Kom en stem mee over je eigen toekomst.

Klik hier om de belangrijkste afspraken uit het onderhandelaarsakkoord te lezen.

De ledenraadplegingen vinden aanstaande donderdag plaats op de locaties:

* Turbinestraat (09.00 uur);

* Weesperstraat (11.00 uur);

* Karspeldreef (13.15 uur); en

* Daniel Goedkoopstraat (15.00 uur).

De bijeenkomsten duren niet langer dan 1 uur.

Ga jij akkoord met het Sociaal Plan dat is overeengekomen? Kom aanstaande donderdag naar één van de vier ledenraadplegingen en laat je mening horen. De vergadering is bedoeld voor álle personeelsleden. Vakbondsleden kunnen bovendien hun stem uitbrengen. Ben je nog geen lid en wil je wel meestemmen, meld je dan voor woensdag 26 mei 8.00 uur aan via info@acp.nl

De directie van Stadstoezicht Amsterdam zal over de uitkomst van de ledenraadplegingen worden geïnformeerd. Indien nodig volgt er nog een onderhandelingsronde. Op woensdag 2 juni aanstaande vindt naar alle waarschijnlijkheid de ondertekening van het Sociaal Plan plaats.

Aan jullie is nu het woord. Mis niet de kans om ook jouw mening te laten horen!