Ingezonden persbericht

Design badkamerserie '500 by Citterio' verder uitgebreid

Ruimtebesparend concept scoort hoog

ROSMALEN, 20040503 -- Nieuwe wastafels voor elke ruimte en smaak / Nu in totaal 13 wastafelvarianten / Geïntegreerde handdoekhouder, wastafelzuil, staand diepspoelcloset en -bidet toegevoegd aan assortiment / Alle keramische elementen ook leverbaar in het vuilwerende keramiekglazuur 'KeraTect' /


De populaire badkamerserie '500 by Citterio' van Keramag is uitgebreid met een groot aantal nieuwe producten. Daarmee behoort de serie tot één van de meest veelzijdige concepten voor een ruimtebesparende inrichting van de badkamer. Het ruimtebesparende aspect, het onderscheidende ontwerp en de gunstige prijsstelling maakten van deze serie in korte tijd een topper in de Nederlandse badkamer.

Het ontwerp van de Italiaanse architect en designer Antonio Citterio kenmerkt zich door een consequente toepassing van een 500 mm maatvoering. Daardoor biedt deze serie optimale mogelijkheden voor een ruimte-economische indeling van de badkamer. De beperking in breedte en lengte wordt ruimschoots goedgemaakt door de extra diepte van de waskom. Daardoor is geen enkel compromis gesloten voor wat betreft comfort en functionaliteit.

In de vormgeving is de liefde voor de architectuur van Antonio Citterio te herkennen. Het ontwerp is onderscheidend, geometrisch en puristisch; ontdaan van alle overbodige elementen.

Nieuwe wastafels
Om verder tegemoet te komen aan de wensen van de consument is de serie '500 by Antonio Citterio' aanzienlijk uitgebreid. Met de toevoeging van nieuwe wastafels, biedt de serie nu in totaal maar liefst 13 wastafelvarianten. Nieuw zijn twee asymmetrische wastafels (70 x 44 cm en 90 x 44 cm) met het afleggedeelte naar keuze links of rechts van de waskom. Deze wastafels zijn naar wens te voorzien van een fraai verchroomde handdoekhouder die geïntegreerd wordt onder het afleggedeelte. Daarnaast is een wastafel van 52 x 39,5 cm zonder kraangat toegevoegd, voor combinatie met een op de wand gemonteerde kraan. Met de toevoeging van een kleine 47 x 44 cm wastafel biedt de serie nu ook een 'mini'variant. Een fraaie, keramische zuil voor de 52 cm wastafel geeft het geheel een andere sfeer en onttrekt de techniek aan het oog.

Staand closet en bidet
Naast het wandcloset en -bidet biedt '500 by Antonio Citterio' nu ook staande varianten. Het closet wordt gecombineerd met een afneembare zitting en deksel, voorzien van verchroomde scharnieren.

Met de grote keuzevrijheid, de combinatiemogelijkheden en de uitgekiende maatvoering biedt '500 by Antonio Citterio' een passende oplossing voor nagenoeg elke smaak en ruimte. Met dertien wastafelvarianten, verschillende closets en bidets, een wastafelmeubel, verchroomde onderstellen en handdoekhouders is elke badkamer te transformeren tot een onderscheidende, sfeervolle ruimte waarin comfort centraal staat.

KeraTect
Alle keramische elementen uit de serie '500 by Antonio Citterio' zijn tegen een meerprijs uit te voeren in het vuilwerende keramiekglazuur 'KeraTect' voor blijvend schoonmaakgemak, hygiëne en glans. KeraTect blijft haar werking, zelfs bij een agressieve behandeling, behouden en is niet aan slijtage onderhevig. Niet voor niets wordt op KeraTect 30 jaar garantie gegeven.




Ingezonden persbericht