Ingezonden persbericht

Duscholux Collection 2: glashelder douchegenot

Profielloze douchewandserie met slimme details

VIANEN, 20040503 -- Profielloze, hardglazen douchewanden zijn favoriet in de badkamer. Het transparante uiterlijk geeft ruimte en sfeer. Met Collection 2 voegt Duscholux een gunstig geprijsde serie toe aan haar assortiment van profielloze douchewanden. Collection 2 overtuigt door een heldere vormgeving en slimme details. De hardglazen wanden worden optisch slechts onderbroken door elegante, ovaal vormgegeven scharnieren. Deze scharnieren van Collection 2 geven de douchewand niet alleen een esthetische meerwaarde, ze zorgen bovendien voor extra installatiemogelijkheden en schoonmaakgemak.


Ruimte en schoonmaakgemak
Door het gebruik van pendelscharnieren zijn de deuren zowel naar binnen als naar buiten te openen. Daardoor is Collection 2 ook geschikt voor installatie in de wat kleinere badkamer. Bovendien is het schoonmaken van de douchewand door het gebruik van de pendelscharnieren sterk vereenvoudigd. Voor extra schoonmaakgemak kan de hardglazen douchewand voorzien worden van een 'Cleartec' laag, waardoor kalk- en vuilresten zich minder gemakkelijk hechten. De dichtprofielen van de douchewand lopen over de volledige lengte van de douchewand ononderbroken door, ook in de scharnieren. Daardoor blijft spatwater, zelfs bij uitbundig spetteren, binnen de douchewand.

Diverse uitvoeringen
Collection 2 biedt een grote keuze aan modellen. De rechthoek- en nisvarianten onderstrepen de heldere vormgeving. De ronde uitvoering biedt een brede, comfortabele instap en de vijfhoek overtuigt door de strakke belijning. Daar waar meer stelmogelijkheden gewenst zijn, kan als optie een wandprofiel worden toegepast. Ook individuele aanpassingen, zoals afschuiningen en uitsparingen behoren tot de mogelijkheden. Zo is er voor vrijwel elke badkamer en elke wens een passende douchewand te realiseren.

De Collection 2 douchewanden zijn leverbaar via de Sanitair Specialist. Meer informatie op www.duscholux.nl





Ingezonden persbericht