Ingezonden persbericht


Beste redactie,

De OV-chipkaart wordt het nieuwe toegangsbewijs en betaalmiddel van het openbaar vervoer in de toekomst. NS zet samen met andere OV-bedrijven de eerste stappen op weg naar een electronisch vervoerbewijs. De Hoekse Lijn krijgt de primeur. In het voorjaar van 2005 wordt daar de chipkaart geintroduceerd.

Graag willen wij de regionale media op vrijdag 28 mei a.s. een kijkje laten nemen in de nabije toekomst. Op station Schiedam Centrum is daarvoor een speciale expositieruimte ingericht. In dit zog. 'Trefpunt' zult u een rondleiding krijgen en worden bijgepraat over de ontwikkelingen rondom de chipkaart, het gemak voor reizigers van één kaart voor trein, tram, bus en metro én de inspanningen van NS, RET en Connexion op dit gebied. Natuurlijk is er ook alle gelegenheid tot het stellen van vragen.

Ik nodig u van harte uit om op vrijdag 28 mei van 10.30 tot 13.00 uur aanwezig te zijn in het Trefpunt in de stationshal van Schiedam Centrum. Binnenkomend vanuit de Centrumzijde treft u deze aan na het passeren van de bloemenshop aan uw linkerhand. Ik zal u bij de ingang opwachten.

I.v.m. de beperkte capaciteit van de expositieruimte vraag ik u om mij (liefst per mail) vóór woensdag 26 mei te laten weten of u bij de presentatie aanwezig zult zijn. Met vriendelijke groet,

q/NSW Henk van den Broek manager Public Relations Regio Randstad Zuid

( 010 - 2824946 7 010 - 2824850 @ henk.vandenbroek@ns.nl * postbus 29138, 3001 GC Rotterdam i www.ns.nl