Nighttown Rotterdam

VR 28.05 SESSIONS: S.O.S. (B)
(C) = Café (T) = Theater (B) = Basement (G) = Grote zaal

Speak Other Singles is het thema van de aankomende S.O.S, wat alweer voor de vijfde keer in de Nighttown Basement door Sound Architecture georganiseerd word. Vrijdag 28 mei laten voor de eerste keer wat minder bekende namen van zich horen: Kadir Pelit, Mark Christiaan Boon en Thomas Vahe. Dat deze DJ's niet onder doen voor residents Estroe en Joris Voorn wordt op de avond zelf meer dan duidelijk.

Kadir Pelit is zoals zijn naam al doet vermoeden niet Nederlands. Hij is van Turkse komaf, maar in Nederland opgegroeid. En dat is maar goed oo, want anders was hij misschien nooit met dancemuziek in aanraking gekomen. Gevoel in zijn platen en mixen is van groots belang. Met een mix van electro, minimal- en clickhouse is hij de perfecte openings-DJ voor deze avond en kan hij uitgroeien tot een hele grote naam in dit genre.

Kadir wordt afgelost door de man die zijn hand niet omdraait voor het maken van een demo. Mark Christiaan Boon heeft door het online zetten van diverse mixen de aandacht gekregen van de Nederlandse dance-organisaties. Door de mensen nu niet meer vanuit zijn kamer te verblijden met zijn kunsten zal het qua bekendheid snel vooruit gaan met deze jongeman. Een goed voorbeeld hiervan is de set die hij ten gehore gaf tijdens de Cocoon European Tour in Las Palmas.

Thomas Vahe is waarschijnlijk de bekendste naam van de drie. We hebben hier te maken met een DJ die voor het hardere werk gaat en als afsluiting voor deze avond zorgt. Deze Hagenees mixt het liefst met drie decks waarop de meest uiteenlopende salsa/percussie georiënteerde technoplaten liggen.

Deze avond kenmerkt zich door DJ's die vol passie bezig zijn met hun werk. Aangezien ze nog niet landelijk bekend zijn moeten ze zich keer op keer bewijzen. Hierdoor weet Sound Architecture een avond te creëren die garant staat voor een kwalitatief hoogstandje. Zorg dat je er vanaf het begin bij bent om de stijgende lijn van deze avond mee te maken.

VR 28.05 Sessions: S.O.S.
Aanvang 23.00 uur
EUR 10,-

www.nighttown.nl / www.soundarchitecture.nl

Vragen of opmerkingen? Meer informatie of fotomateriaal? Neem contact op met Evelyne Levêke. T: 010-436 12 10 of E: evelyne@nighttown.nl

---- --