Haagse Hogeschool

27 mei 2004

Tevreden studenten krijgen waar voor hun geld

MBA opleiding The Hague University krijgt oordeel beste en goedkoopste

Op woensdag 26 mei presenteerde het SCO-Kohnstamm instituut de resultaten van de MBA-monitor 2004, een kwaliteitsvergelijking van parttime opleidingen van Nederlandse Business Schools. In dit onderzoek, uitgevoerd in opdracht van Intermediair, eindigde de MBA van de Haagse Hogeschool (The Hague University) als de beste en goedkoopste opleiding (opleidingen onder de 21.000 euro).

Honderden afgestudeerde MBAers, recruiters en werkgevers is gevraagd of een MBA inderdaad zo goed is voor je carrière en of MBAs hun geld waard zijn. Afgestudeerden zijn enthousiast, werkgevers iets minder. In het complete overzicht van de 16 opleidingsinstituten staat de Haagse Hogeschool op de 8e plaats. Met name het oordeel van afgestudeerden over de MBA van de Haagse Hogeschool is goed. Met een score van maar liefst 8.96 heeft de Haagse Hogeschool, samen met de Tias Business School (2e in de ranking), de meest tevreden studenten. In het overzicht beste docenten eindigt de Haagse MBA op een vierde plaats. De complete MBA-monitor 2004 is te downloaden vanaf de website van het SCO-Kohnman instituut www.sco-kohnstamminstituut.uva.nl

debat vindt plaats op woensdag 26 mei van 13.00 16.00 uur in de aula van de Haagse Hogeschool aan het Johanna Westerdijkplein 75.